SZACUN :D
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: SZACUN :D
Jakbym wiedział, że jest taki konkurs to bym pewnie się pobawił i ukręcił jakiegoś dubstepowego wała ;D

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
SE pisze:Michał Dargacz, rzecznik portu. Dodaje jednak, że syn premiera został zatrudniony bez konkursu, a wpływ na tę decyzję miały jego artykuły prasowe dotyczące tematyki spraw lotniczych.

Krzysiu ale nie rozumiem co Cię tak dziwi?
teraz w tym chorym kraju dobrą robotę to się znajduje tylko po znajomościach i bez konkursów. bo inaczej to masz w 99% szansę co najwyżej na umowy śmieciowe.. więc czemu syn premiera miałby mieć inaczej? robią z igły widły.. miał koleś znajomości to go przyjęli i tyle. codziennie na wyższe stanowiska tak przyjmują róznych ludzi, ale akurat on miał pecha bo nazywa się Tusk i pismaki musiały to podchwycić 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Ależ ja to wszystko rozumiem, wyjechałem z Tuskiem Juniorem tylko dlatego, że news poszedł tego samego dnia co z Dębskim, dla kontrastu 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Powiedzmy sobie szczerze, że ponad Ich Trolle to nie wiem, kto się może wybić. To światowy poziom w końcu. Nie zniechęcaj forumowiczów.Ghostek pisze:Bucholc nie podpuszczaj biednych ludzi. Skoro nawet admin forum i portalu ma problemy z wybiciem się ponad Ich Trolle, to co dopiero biedny użytkownik.

Po katastrofie 10.04.2010 chyba się wypowiadałeś na ten temat? Zatem nie widzę problemu. Chyba że pisałeś więcej o pogrzebie na Wawelu, wówczas masz kompetencje zostania pracownikiem ichniego muzeum. Lepiej się przyznaj, że za mało płacili, albo miasto Ci nie odpowiada.Ghostek pisze:Trochę z kompetencjami mi było nie po drodze

Kilka razy latałem samolotami i raz mi nawet uszy zatkało tuż po starcie, że pani stewardessa musiała interweniować. Od razu uprzedzę zatroskanych, że to nie dlatego podoba mi się gold. Szybko się odetkały i słyszę teraz nawet lepiej. Ale chcę powiedzieć, że ja to mam dopiero kompetencje. Czy panu Łukaszowi T. zatkało uszy w samolociekiedyśgrześ pisze:SE pisze:Michał Dargacz, rzecznik portu. Dodaje jednak, że syn premiera został zatrudniony bez konkursu, a wpływ na tę decyzję miały jego artykuły prasowe dotyczące tematyki spraw lotniczych.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jak ktoś lubi grać Predatorem i rozwalać Obcych to na jaką posadę może liczyć w tym kraju

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Prezesa PiS.kiedyśgrześ pisze:Jak ktoś lubi grać Predatorem i rozwalać Obcych to na jaką posadę może liczyć w tym kraju![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Fotel prędko się nie zwolni. Prezes się przyspawał.