Weźcie nic o rżnięciu nie mówcie, bo zaraz bladu tu z "czarnymi" doświadczeniami zacznie się znów ujawniać. :/DanielosVK pisze: Chodzi o to, że Tyler Piłę zerżnął.
BRIAN TYLER - TRANSFORMERS: PRIME (2010-2012)
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER - TRANSFORMERS: PRIME (2010-2012)
Ostatnio zmieniony pn kwie 16, 2012 21:13 pm przez Ghostek, łącznie zmieniany 1 raz.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Informacji niechcianych się nie widzi, oczywiście.Adam pisze:nie znam żadnej piły i żadnej nie oglądałem. nawet nie wiem kto to coś "komponował"? i ciekawe że nigdzie wcześniej nie widziałem żeby hejterzy pisali że expandables to niby zżyna z jakiejś piły a score ma 2 lata już

A nie znać "Hello Zepp" to dla kogoś tak obeznanego z kulturą masową fail.

Tak czy siak, zapodany fragment to "Warriors" z Expandables, a jest to zrzyna z w.w. wymienionego utworu Charliego Clousera.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
te smyczki to jakaś piła? też mi zżyna jak ten motyw ma 3 sek na krzyż 

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zrzyna czarno na białym, ale wiadomo, że u swoich ulubieńców się na to patrzy przychylniej. 

Fe.
jak mówię nigdy nie słuchałem ani nie widziałem piły. jeśli tak, to ok. i już sto razy pisałem że zżynki mnie nie interesują bo zżyna każdy 

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No to fajnie, napisałem tylko. 

Fe.
ehh to teraz leć z tematem z Shadow Goldsmitha się pośmiac z Hansa 
bo Paweł udał że nie zauważył kolejnej zżyny
nudni jesteście z tym doszukiwaniem się zżynek wybiórczo

bo Paweł udał że nie zauważył kolejnej zżyny

nudni jesteście z tym doszukiwaniem się zżynek wybiórczo

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty masz jakąś wyszukiwarkę co dobre noty dla Brajana wyczesuje w necie, czy sami z Tomkeim Goską specjalnie strony-krzaki tworzycie, gdzie są czwórki dla Brajana? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
I tak pewnie by niedługo wyszło na jaw...
Tak, Brian Tyler płaci nam grube milyjony za pozytywne propagowanie jego muzyki. Tak naprawdę nienawidzimy jej z całego serca. Wysłuchanie nawet jednego utworu jest dla nas niesamowitą męczarnią i po każdym takim traumatycznym doświadczeniu kurujemy się przez pełne 12 godzin muzyką Desplata do Drzewa życia.

Tak, Brian Tyler płaci nam grube milyjony za pozytywne propagowanie jego muzyki. Tak naprawdę nienawidzimy jej z całego serca. Wysłuchanie nawet jednego utworu jest dla nas niesamowitą męczarnią i po każdym takim traumatycznym doświadczeniu kurujemy się przez pełne 12 godzin muzyką Desplata do Drzewa życia.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I kolejny dylemat zwrotnicy.Ghostek pisze:Tak, Brian Tyler płaci nam grube milyjony za pozytywne propagowanie jego muzyki. Tak naprawdę nienawidzimy jej z całego serca. Wysłuchanie nawet jednego utworu jest dla nas niesamowitą męczarnią i po każdym takim traumatycznym doświadczeniu kurujemy się przez pełne 12 godzin muzyką Desplata do Drzewa życia.

#WinaHansa #IStandByDaenerys