STEVE JABLONSKY - BATTLESHIP (2012)
Re: STEVE JABLONSKY - BATTLESHIP (2012)
Lody o smaku toffi mi smakują, czasem kupuję latem, tak ze 2-3 rożki przez cały sezon wakacyjny ...
- Wojteł
- John Williams
Jakbyś wiedział z czego to robią, to gwarantuję, że w życiu byś tego do ust nie wziąłDanielosVK pisze:No i shake'i.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Cukier, cukier, cukier ... i jeszcze trochę cukru dla osłody.Wojtek pisze:Jakbyś wiedział z czego to robią, to gwarantuję, że w życiu byś tego do ust nie wziąłDanielosVK pisze:No i shake'i.

- Wojteł
- John Williams
Niestety nie, ale żeby nie degustować biednych forumowiczów, nie zagłębiajmy się w szczegóły 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
McFlurry z Lionem, to jest najlepsza rzecz w Macu, w lato to sporo tego zjadam 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I to jest właśnie ten problem. Wystarczy, że ktoś powie, że czasami zdarzyło mu się wpaść do McDonald'sa czy Burger Kinga, a od razu robi się z niego kogoś takiego:

Tak samo jak ktoś posłucha czasami mniej ambitnej muzyki, czy pójdzie na mniej ambitny film.
Ale widać, że są osoby, które oglądają wyłącznie "Konia Turyńskiego" zajadając się przy tym zestawem zakupionym w barze wegańskim.
Ja wiem, że "Battleship" będzie muzyką pustą, na pewno będzie wiele kopii i ogólnie Jablonsky nie stworzy nic wielkiego. Ale o ile będzie się tego dobrze słuchało i będzie dawało jako taką rozrywkę to dlaczego mam wieszać psy na tej muzyce jeżeli będzie spełniała swoje wymagania.

Tak samo jak ktoś posłucha czasami mniej ambitnej muzyki, czy pójdzie na mniej ambitny film.
Ale widać, że są osoby, które oglądają wyłącznie "Konia Turyńskiego" zajadając się przy tym zestawem zakupionym w barze wegańskim.
Ja wiem, że "Battleship" będzie muzyką pustą, na pewno będzie wiele kopii i ogólnie Jablonsky nie stworzy nic wielkiego. Ale o ile będzie się tego dobrze słuchało i będzie dawało jako taką rozrywkę to dlaczego mam wieszać psy na tej muzyce jeżeli będzie spełniała swoje wymagania.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
my nie. ale to Maras przyjdzie i dumnie powie (znów) że to muzyka dla popkorn-mózgów. I z pewnością wszyscy się tym przejmą 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zdarzyło mi się, gdy wokół nie było innego otwartego lokalu a byłem głodny. Ale częściej już jadałem hot-dogi na stacjach benzynowych i to mimo braku samochodu.Templar pisze:Czyli czasem bywasz, a to oznacza, że Wawrzek ma rację

Poza tym że mi się zdarzyło to nie znaczy, że mi smakuje.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy ktoś wspomniał, że tym się delektuje?
Ale Wawrzek nie napisał, że każdemu smakuje, tylko każdy czasem chodziKoper pisze:Poza tym że mi się zdarzyło to nie znaczy, że mi smakuje.

A w Macu mają jeszcze dobre frytki i McChickena

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pierwsze informacje o muzyce w filmie i jedna bardzo niepokojąca informacja:
The movie is just intrinsically terrible.
And the score is just every single RCP / MV musical cliche combined into one giant atonal dissonant orchestral-slash-electronic combination with no intelligence,narrative flow or genuine memorable themes or motifs.
I just saw the movie. The score is definitely "Dark of the Moon" style but with guitars and a lot of rock. Also heavy brass like in every RCP soun ... Inception". Not very much place for emotion but a lot of action and fun :
skąd te cytaty? z angielskiego profilu Marasa na FB? 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, z fanbojskiej strony Hansa Zimmera.
uu tego to się nie spodziewałem
przecież tam nawet Gre o Tron zrobiono arcydziełem a tu taka krytyka?
i tak score raz zapuścimy przynajmniej. dla zasady.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie zrobiona. Akurat Djawadi nie jest tam wysoko ceniony i np. "Gra o Tron" ma średnią ocenę fanów 2.5, tyle samo ma "Clash".