a trailer na nic dobrego nie wskazuje raczej...Templar pisze:Film ma sporo dobrych recenzji
The Cabin In The Woods (2012) - David Julyan
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: The Cabin In The Woods (2012) - David Julyan
prawdziwe 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Prawdziwe, srawdziwe.
"Memento" "Insomnia", "Prestige", "Batman Begins", "The Dark Knight" i "Inception", wszystkie te filmy wysoko cenię. Przy czym "Memento" "Prestige" i "Inception" najwyżej.
I osoba kompozytora nie ma tu nic do rzeczy. Nie dam się sprowokować.
I osoba kompozytora nie ma tu nic do rzeczy. Nie dam się sprowokować.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobra, srał pies Nolana, w tym temacie mówmy o Julyanie.
Mam nadzieję, że to będzie dobry score, choć znając specyfikę tego kompozytora, to wybrać mogli do klipów akurat jedyne tracki, które dają się słuchać poza filmem - i tego się troszkę obawiam.
Mam nadzieję, że to będzie dobry score, choć znając specyfikę tego kompozytora, to wybrać mogli do klipów akurat jedyne tracki, które dają się słuchać poza filmem - i tego się troszkę obawiam.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to ten typ tak już ma, że muzyka znacznie, czasami wręcz trzykrotnie traci po oderwaniu z filmu. I tak np. według mnie najlepiej słucha się "Memento", gdyż tam score poprzerywany jest muzyka inspirowaną filmem, piosenkami itd. Chociaż np. "Insomnii" nieźle się słucha. Z "Prestige" znacznie gorzej.
Ale cieszę się, że Julyan dalej tworzy muzykę. Bo bym jeszcze musiał słuchać, że przez wiadomo kogo został bezrobotny. I by było: "Hans Take Him His Job!"
P.S. Wywiad z Julyanem:
http://www.filmmusicmag.com/?p=9420
Ale cieszę się, że Julyan dalej tworzy muzykę. Bo bym jeszcze musiał słuchać, że przez wiadomo kogo został bezrobotny. I by było: "Hans Take Him His Job!"
P.S. Wywiad z Julyanem:
http://www.filmmusicmag.com/?p=9420
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wawrzyniec widziałeś Tropic Thunder? Pytam, bo moje jpegi w przypadku Adama trafiały w próżnięWawrzyniec pisze:A to ten typ tak już ma, że muzyka znacznie, czasami wręcz trzykrotnie traci po oderwaniu z filmu. I tak np. według mnie najlepiej słucha się "Memento", gdyż tam score poprzerywany jest muzyka inspirowaną filmem, piosenkami itd.
Jeśli widziałeś, oto moja odpowiedź na twój post

-
Mefisto
Kiedy on nigdy tego nie robiłWawrzyniec pisze:Ale cieszę się, że Julyan dalej tworzy muzykę.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
a) Nic się nie wyświetla.kiedyśgrześ pisze:Wawrzyniec widziałeś Tropic Thunder? Pytam, bo moje jpegi w przypadku Adama trafiały w próżnięWawrzyniec pisze:A to ten typ tak już ma, że muzyka znacznie, czasami wręcz trzykrotnie traci po oderwaniu z filmu. I tak np. według mnie najlepiej słucha się "Memento", gdyż tam score poprzerywany jest muzyka inspirowaną filmem, piosenkami itd.
Jeśli widziałeś, oto moja odpowiedź na twój post![]()
b) Wiem co ma się wyświetlać.
c) Możesz to wkleić tutaj:
http://muzykafilmowa.pl/recenzja,441,memento.html
Jak zwał tak zwał.Mefisto pisze:Kiedy on nigdy tego nie robiłWawrzyniec pisze:Ale cieszę się, że Julyan dalej tworzy muzykę.Julek robi raczej klimatyczne tło.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
OMG! Szkoda, że jeszcze nie trzeba podać serii dowodu osobistego żeby opublikować głupi komentarz
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bzdura! Żądam procesu z powodu zniesławienia.Wawrzyniec pisze:W niczym nie ssą. Danielos jest po prostu tradycjonalistą i się musi do czegoś przyczepić. :)
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bez przesady. Nawet jeśli 90% to klimatyczne tło, 10% to muzyka.Mefisto pisze:Kiedy on nigdy tego nie robiłJulek robi raczej klimatyczne tło.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A widzisz.kiedyśgrześ pisze:OMG! Szkoda, że jeszcze nie trzeba podać serii dowodu osobistego żeby opublikować głupi komentarz
-
Mefisto
Żeby była muzyka musi być jakiś rytm, którego próźno szukać u JulkaKoper pisze:Nawet jeśli 90% to klimatyczne tło, 10% to muzyka.
Check this out!Mefisto pisze:Żeby była muzyka musi być jakiś rytm, którego próźno szukać u Julka
http://w882.wrzuta.pl/audio/a6LKucDWaCd ... g_insomnia