FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - 24 - 26 Maj 2012
A tak serio, to wie ktoś gdzie znajdę jakiś tani nocleg, tak za ok. 30zł najlepiej 

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Templar, ale to ma być private room czy wystarcza Ci dorm? Bo tego pierwszego za 30 złotych na pewno nie znajdziesz, chyba że się z chłopakami skumacie i zamieszkacie razem. 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Marek Łach napisał(a):
Templar, ale to ma być private room czy wystarcza Ci dorm? Bo tego pierwszego za 30 złotych na pewno nie znajdziesz, chyba że się z chłopakami skumacie i zamieszkacie razem.
No właśnie o tym mówię, że można się wziąć pokój na pół, wyjdzie taniej... ktoś chętny?

No właśnie o tym mówię, że można się wziąć pokój na pół, wyjdzie taniej... ktoś chętny?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
A po ile w ogóle pokoje najtaniej? Nie musi być blisko, wystarczy, żeby komunikacja dojeżdżała, bo i tak se kupię 3-dniowy bilet 

a po co- wystarczy udawać cudzoziemca, to zawsze działa z tego co udało się parę razy zaobserwować na własne oczy 
no i kup przed 16.04 bo podwyżka biletów idzie

no i kup przed 16.04 bo podwyżka biletów idzie

#FUCKVINYL
Ostatnio jak jechałem autobusem to jakiś typ bez biletu był i zaczął właśnie udawać, że jest cudzoziemcem i gadał po angielsku, niestety okazało się, że kanar jeszcze lepiej znał angielski, koleś nie wiedział co powiedzieć i w końcu dał swój dowód osobistyAdam pisze:a po co- wystarczy udawać cudzoziemca, to zawsze działa z tego co udało się parę razy zaobserwować na własne oczy

No nie wiem, jak mnie ma potem dupa rano boleć, to chyba jednak wybulę na szeratona :>bladerunner22 pisze: No właśnie o tym mówię, że można się wziąć pokój na pół, wyjdzie taniej... ktoś chętny?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
przykro mi Mefi, jeżeli nie jesteś murzynką albo azjatką nie masz u mnie szans.
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
To jest nas trzech. Możemy w parku rozpalić ognisko i wielbić naszych Bogów śpiewem, tańcem i krytyką.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
będzie libacja 

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Strasznie stereotypoweMefisto pisze:No nie wiem, jak mnie ma potem dupa rano boleć, to chyba jednak wybulę na szeratona :>

Ja nie mam problemu, bo się nie wybieram; ten okrojony program niczym mnie nie zainteresował, żeby pół Polski przejechać. No chyba że zaprezentujecie swój własny program artystyczny, chłopcy

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
hp_gof fail ja tam jadę dla chłopaków w głównej mierze, a nie dla Kilara przecież
. Ogarnijcie się wreszcie panowie .

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''