EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Templar

Re: EPIC FAIL! :D

#1141 Post autor: Templar » sob kwie 07, 2012 23:44 pm

kiedyśgrześ pisze:Not funny Templar... not funny at all :?
Czarny humor :D

Obrazek
Wojtek pisze:kierowca zapłacił odszkodowanie.
Kierowca DOSTAŁ odszkodowanie za zniszczony wóz :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1142 Post autor: Wojteł » sob kwie 07, 2012 23:47 pm

Story behind it is, that the driver was found guilty and had to pay 20k rubles of compensation to the girl parents. She survived with minor injuries.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1143 Post autor: kiedyśgrześ » sob kwie 07, 2012 23:47 pm

Ok. :!: Pykało się kiedyś w Carmageddon się rozumie :)
Obrazek

Templar

#1144 Post autor: Templar » sob kwie 07, 2012 23:55 pm

Wojtek pisze:
Story behind it is, that the driver was found guilty and had to pay 20k rubles of compensation to the girl parents. She survived with minor injuries.
Oryginalny filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=OqF6z7v8-AQ

"водителю суд присудил возместить материальный ущерб в 20000 руб."

kierowcy sąd przyznał rekompensatę za szkody materialne w wysokości 20k rubli :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1145 Post autor: Wojteł » sob kwie 07, 2012 23:56 pm

Looooool, Rosja to wspaniały kraj, wpierdolisz się w dzieciaki i jeszcze ci rekompensatę przyznają :D

Chociaż zaraz, my mamy lepiej, u nas od razu mieszkania rozdają :P

Templar

#1146 Post autor: Templar » ndz kwie 08, 2012 00:04 am

Wojtek pisze:Looooool, Rosja to wspaniały kraj, wpierdolisz się w dzieciaki i jeszcze ci rekompensatę przyznają :D
Chociaż zaraz, my mamy lepiej, u nas od razu mieszkania rozdają :P
Przecież wszystko jest w porządku, tam przejścia nie było, dzieciaki wyskoczyły nagle zza samochodu i kierowca ma jeszcze bulić? :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1147 Post autor: Wojteł » ndz kwie 08, 2012 00:12 am

Wybacz, ale podkład muzyczny z pierwszej wersji był tak sugestywny, że założyłem, że naprawdę wybiegły ze szkoły i uprzedzono o tym stosownym znakiem, teraz widzę faktycznie, ani przejścia, ani znaków :P

Templar

#1148 Post autor: Templar » ndz kwie 08, 2012 00:21 am

Jakby nie miał kamery to by było, że psychopata rozjeżdża dzieci przed szkołą :mrgreen: Choć u nas nawet i z nagraniem by tak było, patrz sprawa drzwi od Maserati :P

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1149 Post autor: kiedyśgrześ » ndz kwie 08, 2012 00:37 am

Nie dalej jak dwa tygodnie temu moja siostrzenica uczestniczyła w takim incydencie, noga w gipsie, wgnieciona maska, strach, wszystko. Najpierw ustawiłem do pionu gliniarzy i zespół ratowniczy, jeśli kierowca też będzie robił jakieś schody post factum, również zostanie ustawiony... choć jeszcze nie wiem jak, nie uprzedzajmy faktów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1150 Post autor: Wawrzyniec » ndz kwie 08, 2012 00:44 am

Jeżeli samochód miał niebieskiego koguta na dachu to nie dość, że państwo zapłaciło odszkodowanie za wgnieciony samochód to jeszcze wysłało dziecko i rodziców do obozu pracy, co by się nauczyli gdzie można, a gdzie nie można wychodzić.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1151 Post autor: Wawrzyniec » ndz kwie 08, 2012 00:45 am

Templar pisze:
Wojtek pisze:Wawrzek, co Ty masz w stopce?
Mam déjà vu, przecież już chyba pytałeś o to i Ci nawet odpowiedział, ale nigdzie tego teraz nie widzę :P Nazwa jakiejś firmy:

Kod: Zaznacz cały

http://en.wikipedia.org/wiki/Donaudampfschiffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft
Jakby co to jest to jeden z najdłuższych niemieckich słów, jakie odnotowano. :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#1152 Post autor: Templar » ndz kwie 08, 2012 00:46 am

Wawrzyniec pisze:Jeżeli samochód miał niebieskiego koguta na dachu to nie dość, że państwo zapłaciło odszkodowanie za wgnieciony samochód to jeszcze wysłało dziecko i rodziców do obozu pracy, co by się nauczyli gdzie można, a gdzie nie można wychodzić.
Przynajmniej już samochodów niszczyć nie będą, niewychowane dzieci :P

Awatar użytkownika
Wojteł
John Williams

#1153 Post autor: Wojteł » ndz kwie 08, 2012 00:49 am

Wandale! :?

Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

#1154 Post autor: kiedyśgrześ » ndz kwie 08, 2012 00:57 am

Śmiech śmiechem panowie, rozumiem, że nie dane wam było (szczęśliwie) być na miejscu takiej akcji w Polsce, poszkodowana (niepełnoletnia) prawie godzinę przetrzymana na miejscu akcji (bo świadoma) zespól ratowniczy odmówił przewiezienia do szpitala!!! gliniarze pieszczą się ze sprawcą, wszystko do momentu mojego przybycia :)... not funny :)
Obrazek

Templar

#1155 Post autor: Templar » ndz kwie 08, 2012 01:03 am

kiedyśgrześ pisze:Śmiech śmiechem panowie, rozumiem, że nie dane wam było (szczęśliwie) być na miejscu takiej akcji w Polsce, poszkodowana (niepełnoletnia) prawie godzinę przetrzymana na miejscu akcji (bo świadoma) zespól ratowniczy odmówił przewiezienia do szpitala!!! gliniarze pieszczą się ze sprawcą, wszystko do momentu mojego przybycia :)... not funny :)
Miesiąc temu na moich oczach jakaś baba potrąciła dziewczynę, skręcała, zieloną strzałkę miała i głupia myślała, że może spokojnie dodać gazu :roll: Karetka przyjechała w 2 minuty, policja w 3, no ale sama się nawet przyznała, że jej wina. Spisali też moje dane jako świadka i nie wiem co dalej, czy będą mnie wzywać, czy już sprawa rozwiązana.

ODPOWIEDZ