Nie wkleję facepalma. Ani żadnego innego obrazka. Ani gifa. Ani linku jutuba. W internecie nie istnieje nic oddającego zażenowanie wywołane tym tekstemTemplar pisze:"Niedługo będzie dorównywał Hansowi Zimmerowi czy Johnowi Williamsowi"
Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)
- Wojteł
- John Williams
Re: Game Of Thrones - Ramin Djawadi
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, tylko mnie naprawdę ciężko, jeżeli już bierzemy pod uwagę wszystkie seriale, nie tylko HBO, znaleźć naprawdę ciekawe i oryginalne soundtracki. Dobre pomijam te od Abramsa i wszystko co z GRCP, gdyż oni od Lostów po Fringe się starają nadać jakąś ciekawą oprawę muzyczną. A co do reszty to naprawdę słyszę tapetę. I ogólnie czuję, że muzyka jest trochę przepraszam za to wyrażenie "olewana".Marek Łach pisze:A co do podejścia do muzyki w serialach, to ja nie wyciągałbym tak radykalnych wniosków jak Wawrzyniec na podstawie samej Gry o tron, czy w ogóle samego HBO.Ostatnie lata temu przeczą.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
E tam, nie przesadzaj, oprócz tych od Abramsa było jeszcze 24 z dobrą muzą (mogliby wydać w końcu sezon 8., bo tam w niektórych odcinkach było naprawdę rewelacyjnieWawrzyniec pisze:OK, tylko mnie naprawdę ciężko, jeżeli już bierzemy pod uwagę wszystkie seriale, nie tylko HBO, znaleźć naprawdę ciekawe i oryginalne soundtracki. Dobre pomijam te od Abramsa i wszystko co z GRCP, gdyż oni od Lostów po Fringe się starają nadać jakąś ciekawą oprawę muzyczną. A co do reszty to naprawdę słyszę tapetę. I ogólnie czuję, że muzyka jest trochę przepraszam za to wyrażenie "olewana".

- Wojteł
- John Williams
Dexter ma naprawdę inteligentny underscore, a w szóstym sezonie pojawia się fajny, atonalny temat zagrożenia
Chociaż abstrahując od muzyki, najnowsze przygody Dextera to dno i metr mułu, kolejne sezony to już będzie całkowita wycieczka po dnie. Spadek poziomu w stosunku do czwartego sezonu jest ogromny, a o pierwszym to nawet nie ma co wspominać

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, wszystko pięknie, ale w czasach, w których niby telewizja wygrywa nad kinem nie słyszę jakiś wiekopomnych i super wielkich dzieł soundtrackowych.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To już chyba od kilku dni wyszedł, ja już dawno oglądałem (przedwczoraj). Muzyki zero.
- Wojteł
- John Williams
Zachęciłeś mnie do obejrzeniaWawrzyniec pisze:Muzyki zero.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To było takie tam uogólnienie. Gdyż coś tam muzyki było, ale mniej niż w pierwszej części. I znowu pojawił się ten muzyczny motyw tej rudej od Verhoveena.
Rozumiem, że oglądałeś webripa, bo premiera drugiego odcinka przypada na jutro.Wawrzyniec pisze:To już chyba od kilku dni wyszedł, ja już dawno oglądałem (przedwczoraj). Muzyki zero.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, w którym odcinku była scena seksu na makiecie, stole, z mapą czy jak to tam nazwać?
- Wojteł
- John Williams
Wawrzek mnie coraz bardziej zachęcaWawrzyniec pisze:Zaraz, w którym odcinku była scena seksu na makiecie, stole, z mapą czy jak to tam nazwać?

W tym sezonie był tylko jeden odcinek, a sceną seksu był tylko trening udawania orgazmu w haremieWawrzyniec pisze:Zaraz, w którym odcinku była scena seksu na makiecie, stole, z mapą czy jak to tam nazwać?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To to był pierwszy odcinek, który był zakończony rzezią dzieci z nową aranżacją "King's Arrival" Djawadiego. A ja oglądałem po za tym odcinek, w którym widziałem łącznie 16 cycków.
Z tego co teraz poszperałem wychodzi na to, że abonenci HBO GO mają dostęp do nowych odcinków tydzień wcześniej niż wystartują one premierowo na HBO, także zagadka rozwiązana, oglądałeś prawowity drugi odcinek. 16 cycków powiadasz, super, będzie co dziś nocką oblukać