bingoWojtek pisze:sam nie wiedział, czym jest Fenway Park, co zresztą by mnie nie zdziwiło, bo kto normalny interesuje się amerykańskim basseballem?![]()

bingoWojtek pisze:sam nie wiedział, czym jest Fenway Park, co zresztą by mnie nie zdziwiło, bo kto normalny interesuje się amerykańskim basseballem?![]()
przecież Adam nie jest normalny - Tyler, Lorenc, helloł!Wojtek pisze:bo kto normalny interesuje się amerykańskim basseballem?
Mefisto pisze:przecież Adam nie jest normalny - Tyler, Lorenc, helloł!Wojtek pisze:bo kto normalny interesuje się amerykańskim basseballem?
Ha, ha właśnie w miarę zdolny kompozytor za coś takiego otrzymał ostatnio oscaraMarek Łach pisze:... dla w miarę zdolnego kompozytora/pianisty takie coś to bułka z masłem, a ilość nut nie świadczy tu o jakimś wyrafinowaniu kompozycji.
Tia całe szczęście, że nie na temat Shora lub VangelisaDanielosVK pisze:No tak, ale fanboy wszędzie wciśnie swoje fanaberie.
Ostatnio za wiele fapowałeś nad Zimmerem, równowaga w przyrodzie być musiPaweł Stroiński pisze:John Williams na filmiku = publiczne fapowanie muaddiba. Tyle w temacie.
Fajne to, ale mam wrażenie, że trochę im synchro się rozjechało pod koniecmuaddib_dw pisze:Ciekawostka z przed 10 lat kompozycja Johna która kładzie Artystę na łopatkihttp://www.youtube.com/watch?v=WcDDmwVdSlw
Nic nie zrozumiałeś.muaddib_dw pisze:Ha, ha właśnie w miarę zdolny kompozytor za coś takiego otrzymał ostatnio oscaraPhi, jak pisze Marek wielkie mi coś a fapowaliście wszyscy nad Artystą, wyszło szydło z wora
![]()
Paweł pisząc na forum z urzędu robisz to publicznie. A gdzieżbym miał fapować nad Johnem jak nie tuPaweł Stroiński pisze:Muaddib, jeśli nie umiesz odróżnić fortepianu od orkiestry symfonicznej, to już nie mój problem.
Ja. Za to nowego Hooka nie kupuję.muaddib_dw pisze:Zapytam inaczej kto z was kupił Artystę na oryginalnej płycie, tak z ciekawości.