A Twoich Bogów to już słyszałem więcej niż 5. Samych Japońców to chyba ze 3 wielbisz, do tego Lorenc, Trajler, Barry, niby Williams i kto tam jeszcze?
Ennio Morricone - Come un delfino
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Ennio Morricone - Come un delfino
To raz Tyler to megakult a innym razem nie. Weź się zdecyduj. 
A Twoich Bogów to już słyszałem więcej niż 5. Samych Japońców to chyba ze 3 wielbisz, do tego Lorenc, Trajler, Barry, niby Williams i kto tam jeszcze?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czarnecki też tak mówi jak go zapytają jaka partia najlepsza

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chyba coś mnie ominęło. To już nie Modern Talking?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Buchol zdrowyś?
przeciez gadamy o muzie FILMOWEJ. wiec logiczne ze tu tego megakultu nie wymienilem bo to nie ich dział.
let's talk about love i ready for romance najlepsze płyty qrwa!!!!!!! geniusz!!!!!!!!
let's talk about love i ready for romance najlepsze płyty qrwa!!!!!!! geniusz!!!!!!!!
NO CD = NO SALE
pytanie do Kopra (przede wszystkim
)... poleć dobrą składankę (dwie?) Enja z oryginalnymi wykonami, tak żeby była mniej więcej przekrojowa i wszystko co dobre miała w sobie. skłaniałbym się do Platinum Collection 3CD z EMI, ale tam nie ma Ofiar Wojny, 1900 i Nietykalnych. co byś polecił?
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja nie jestem aż takim fanboyem Morricone więc mi się ciężko wypowiadać, ale to jest dobra składanka:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Mefisto
Please do not hotlink? Nie słyszałem - to chyba jakaś nowa.
-
Templar
Tytuł to CGWAREZ, teraz każdy ma składankę typu WAREZ, bardzo fajne są, bo sam decydujesz ile i jakie utwory mają być 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
o prosze Cie... pare utworów na krzyż ledwo to ma
ja chce coś dużego i przekrojowego, min 2cd, a nie jeden temat z Misji i Brzydkiego 
NO CD = NO SALE
Jak na Platinum Collection 3CD dostrzegasz jakieś braki to na każdym innym wydaniu również takie będą. Złotego środka raczej tu nie maAdam pisze:o prosze Cie... pare utworów na krzyż ledwo to maja chce coś dużego i przekrojowego, min 2cd, a nie jeden temat z Misji i Brzydkiego