Cóż trzeba się dopasować do otoczenia i zaniżyć standardy.Mystery Man pisze:Tak patrzę na 3 górne tematy, a tu JABLONSKY, STREITENFELD i Djawadi - muzyka filmowa spada na psy
Praca w Wielki Piątek?Wojtek pisze:A Wy tylko siedzicie na tych internetach i stukać w klawiatury![]()
Mieszkania posprzątane? Porządki zrobione?
Jazda okna myć dla Jezusa
Wawrzyniec pisze:Praca w Wielki Piątek?Toż to właśnie wedle staropolskich wierzeń, praca w Wielki Piątek równała się z biczowaniem Jezusa. A podobno jak ktoś pracował i to ostrymi narzędziami to osobiście wbijał mi gwoździe.
Wawrzyniec jest JezusemPraca w Wielki Piątek?Toż to właśnie wedle staropolskich wierzeń, praca w Wielki Piątek równała się z biczowaniem Jezusa. A podobno jak ktoś pracował i to ostrymi narzędziami to osobiście wbijał mi gwoździe.
I antysemickieWojtek pisze:A, to stąd to samobiczowanie się i oburzanie na rasistowskie żarty![]()
To chyba jakiegoś innego zestawu sampli słuchaliśmy, bo te mnie zupełnie nie przekonują.Mystery Man pisze:Krótkie i mało, ale całkiem, całkiem. Na razie nie pozwalają na większe wypowiedzenie się o całości, ale nie zdziwiłbym się jakby było tu więcej funu niż w Avengers