EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D
Ale zapłon na tym Onecie mają, ten filmik to już prawie 2 tygodnie ma 

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... askow.html
ten facet jest wciąż niezmordowany, rzucił fochem

ten facet jest wciąż niezmordowany, rzucił fochem

#FUCKVINYL
LOOOOL to się Pendereckiemu synek udał
nie dość że bohater magister skończył medycynę, psychologię, polonistykę i zarządzanie, to jeszcze w Kasi się zakochał
widać że mu się dalej nudziło 
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-s ... nId,596551

nie dość że bohater magister skończył medycynę, psychologię, polonistykę i zarządzanie, to jeszcze w Kasi się zakochał

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Adam pisze:LOOOOL to się Pendereckiemu synek udał![]()
nie dość że bohater magister skończył medycynę, psychologię, polonistykę i zarządzanie, to jeszcze w Kasi się zakochałwidać że mu się dalej nudziło
O kur

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gość musi mieć kłopoty z oczami. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
Dobra, dobra. Jakby mu na bata skoczyła, to by inaczej śpiewał
Nie uwłaczając

Nie uwłaczając

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To że młoda, zgrabna, zrobiona i na dodatek córka Premiera to nie znaczy, że zaraz laska. Uważam, że ma przeciętną urodę (codziennie w komunikacji miejskiej czy na ulicy widuję ładniejsze). Na pierwszy rzut oka widać, że urodę ma bardziej po ojcu, którego wyglądu nie będę komentował, bo to facet - niech każdy sam ocenia. Gdyby była bardziej podobna do matki to by była inna bajka (może - nie jestem wróżką).Wojtek pisze:A to czemu?
Moje relacje z panem Tuskiem nie mają tu nic do rzeczy. Potrafię to rozdzielić. Jeśli Cię to uspokoi to mogę napisać, że bratanica Jarosława w ogóle mi się nie podoba.Wawrzyniec pisze:Bucholc nie lubi Tuska i wszystko co z nim związane.
Idę o zakład, że gdyby Ci jakakolwiek skoczyła to też byś inaczej śpiewał.Wojtek pisze:Dobra, dobra. Jakby mu na bata skoczyła, to by inaczej śpiewał

Ostatnio zmieniony wt kwie 24, 2012 12:22 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wojteł
- John Williams
a mi się podoba. Owszem, są ładniejsze, ale z łóżka bym nie wyrzuciłBucholc Krok pisze:To że młoda, zgrabna, zrobiona i na dodatek córka Premiera to nie znaczy, że zaraz laska. Uważam, że ma przeciętną urodę (codziennie w komunikacji miejskiej czy na ulicy widuję ładniejsze). Na pierwszy rzut oka widać, że urodę ma bardziej po ojcu, którego wyglądu nie będę komentował, bo to facet - niech każdy sam ocenia. Gdyby była bardziej podobna do matki to by była inna bajka (może - nie jestem wróżką).Wojtek pisze:A to czemu?

Ja Tuska też nie lubię, ale jego córka jest całkiem, całkiem.Bucholc Krok pisze:[Moje relacje z panem Tuskiem nie mają tu nic do rzeczy. Potrafię to rozdzielić. Jeśli Cię to uspokoi to mogę napisać, że siostrzenica Jarosława w ogóle mi się nie podoba.Wawrzyniec pisze:Bucholc nie lubi Tuska i wszystko co z nim związane.
Dużo, bo tak narzekasz na nią, a pewien jestem, że z łóżka byś nie wyrzucił. A dla porównania Martę K. to myślę, że każdy z nas by odesłał z kwitkiemBucholc Krok pisze:Idę o zakład, że gdyby Ci jakakolwiek skoczyła to też byś inaczej śpiewał.Wojtek pisze:Dobra, dobra. Jakby mu na bata skoczyła, to by inaczej śpiewałCo to ma w ogóle do rzeczy?

ja nieWojtek pisze:A dla porównania Martę K. to myślę, że każdy z nas by odesłał z kwitkiem

#FUCKVINYL