DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
chyba nie jak piszesz o tych klipach "mroczne klasyczne horrowate granie" 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oczywiście Ty wiesz lepiej. Ale Young to nie jedyny kompozytor do horrorów i inni też pisali.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
dlatego dałem słowo "np" jego
a te klipy to zwykłe popłuczyny, a nie żadne mroczne horrorowe granie. i tyle.

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Poczułem się jak hejter wszystkiego normalnie.Wawrzyniec pisze:Na razie to się tylko Danielos krytycznie wypowiedział, ale on się o 2/3 soundtrackach jakie się pojawiają krytycznie wypowiada, więc to nic nowego.![]()

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Poczuj się lepiej ważnie.DanielosVK pisze:Poczułem się jak hejter wszystkiego normalnie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie, po prostu Ty zawyżasz swojeDanielosVK pisze:Może to jednak inni po prostu zaniżają własne standardy?

No nawet podpis masz adekwatny do tegoDanielosVK pisze: Poczułem się jak hejter wszystkiego normalnie.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Akurat po Elfmanie zawsze wiele oczekuję, bo to jeden z moich ulubionych kompozytorów w Hollywood. A po współpracy z Burtonem oczekuję jeszcze więcej.Mystery Man pisze:Nie, po prostu Ty zawyżasz swojeDanielosVK pisze:Może to jednak inni po prostu zaniżają własne standardy?Ja tam własne standardy dopasowuję do okoliczności, toteż od Dark Shadows czy Avengers wiele nie oczekuje, aby słuchało mi się ich dobrze
Jakbym wszystko mierzył najwyższą miarą, to by rocznie góra 2-3 prace mnie satysfakcjonowały
Dexter pisze:No nawet podpis masz adekwatny do tegoDanielosVK pisze: Poczułem się jak hejter wszystkiego normalnie.![]()

Fe.
z tym, że najlepsze jest to, iż the best of Young w temacie to wcale nie taka znowu mroczna muzykaAdam pisze:chyba nie jak piszesz o tych klipach "mroczne klasyczne horrowate granie"

To jest okładka płyty z piosenkami, score ma tą co wcześniej podawałeś.Adam pisze:okładka EU