U nas w kinach i w USA normalnie Avengers

Jako ciekawostkę dodam, że "Avengers Assemble" oznacza okrzyk bojowy drużyny

Mściciele Zbiórka

Po samplach oczekuje bardzo fajnego scora

Jest MOC Alan

I Sean ConneryAgent pisze:W UK zmieniono nazwę na Avengers Assemble, aby nie mylić z filmem Avengers (u nas w PL przetłumaczone na - Rewolwer i melonik), gdzie występował Ralph Fiennes i Uma Thurman.
Oki, teraz już wiemAgent pisze:
Jako ciekawostkę dodam, że "Avengers Assemble" oznacza okrzyk bojowy drużyny![]()
Mściciele Zbiórkabędzie na pewno krzyczał Kapitan czy Iron Man
![]()
Mnie, puki co sample nie zaciekawiły ( ale odsłuchałem tylko trzy, nie lubię sampli, są zbyt krótkie ), jest chyba gorzej niż w przypadku CAAgent pisze:
Po samplach oczekuje bardzo fajnego scora![]()
Jest MOC Alan
Czy nudne to zobaczymy po całości ( mi się po klipach nawet " War Horse " nie podobałDanielosVK pisze:Nudne te klipy, kolejny Alan na autopilocie. W dodatku znowu nie słychać żadnego mocnego tematu - epic fail.
Pre-order (zapewne przed premierą spadnie do 9-11 funtówAdam pisze:jakie mp3?? zabije![]()
disney download ma szitowe mp3 - od dawna każdy kolejny album disneya na itunes ma fatalną jakość- carter, śnieżka, kapitan ameryka, itp. najlepiej spartoloną jakoś słychać w tych albumach disneya z itunes po smyczkach, które brzmią jakby były grane pod wodą.
nie no cd musi być, na EU bankowo![]()
i co to jest to Assemble?
sample rewelkata perka Anala miażdży. i 64 minuty - dobry czas.
Już nawet klipy CA brzmiały lepiej, a wyszła bieda.lis23 pisze:Czy nudne to zobaczymy po całości ( mi się po klipach nawet " War Horse " nie podobał :) ), najbardziej martwi brak jakiegoś wyrazistego tematu.DanielosVK pisze:Nudne te klipy, kolejny Alan na autopilocie. W dodatku znowu nie słychać żadnego mocnego tematu - epic fail.
ale to płyta VA a nie scoreCisek pisze:Pre-order (zapewne przed premierą spadnie do 9-11 funtów)
http://www.amazon.co.uk/Soundtrack-Aven ... Q91P28WSXX
doprawdy powiadasz...?DanielosVK pisze:Już nawet klipy CA brzmiały lepiej, a wyszła bieda.
lis23 pisze:mi się po klipach nawet " War Horse " nie podobał)
Klipy często są niereprezentatywne, często udostępniony fragment nie oddaje całości, jak wypowiedź wyrwana z kontekstu, dlatego nigdy nie oceniam danej pracy na podstawie klipu, zwiastuna, itp.Mefisto pisze:lis23 pisze:mi się po klipach nawet " War Horse " nie podobał)