MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: HARRY GREGSON-WILLIAMS (?) - PROMETHEUS (2012)
Tomek, byłem na fanowskiej stronie HGW i potwierdzam to, co on tam napisał. Widział to także Adam, który sam mi to cytował wcześniej, nim bladu cokolwiek napisał tutaj.
Stoi to jak byk.
Stoi to jak byk.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, ale na razie brakuje mi jakiegoś wielkiego odzewu po tej sprawie. Nigdzie nie widzę tej informacji, a na oficjalnej stronie "Prometeusza" dalej w ekipie jest Streitenfeld. O HGWu nie ma ani słowa.
OK, kto ma namiary do HGWu, czy też Scotta, aby się zapytać jak sprawa stoi?
OK, kto ma namiary do HGWu, czy też Scotta, aby się zapytać jak sprawa stoi?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Fanowskiej. Ludzie typu Bladu. To trzeba brać w ogromny nawias.Paweł Stroiński pisze:Tomek, byłem na fanowskiej stronie HGW i potwierdzam to, co on tam napisał. Widział to także Adam, który sam mi to cytował wcześniej, nim bladu cokolwiek napisał tutaj.
Stoi to jak byk.
Wystarczy, że jeden fanboj puści takiego "newsa" i nietrudno domyśleć się, że większość mu podobnych temu uwierzy (bo chciałaby w to wierzyć

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie, to był jego oficjalny profil na Facebooku i to ON to powiedział.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, czyli wiemy, że nic nie wiemy. Ale w sumie wie więcej ten, który nic nie wie, niż ten, który wie, że wszystko wie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
nawet na fsm cisza.. Bond czy Szwajger dawno by o tym pisali, oni wszystko wiedzą rok wcześniej 

#FUCKVINYL
Tutaj macie link do komentarza, gdzie HGW się chwali:
https://www.facebook.com/permalink.php? ... d=21931558
choć nie napisał co konkretnie robi, może tylko muzę do jakiegoś trailera czy coś w tym stylu
https://www.facebook.com/permalink.php? ... d=21931558
choć nie napisał co konkretnie robi, może tylko muzę do jakiegoś trailera czy coś w tym stylu

Widzę, że Paweł już zdążył Harry'ego zapytać. Ciekawe czy mu odpowie? 
Jak czytam tego posta HGW, to coś tu czuję jakąś ściemę. Dziewucha się pyta czy to jego oficjalna strona (nieco idiotyczne pytanko, no ale dobra...), a Harry odpowiada, że tak i wymienia zaraz nad czym pracuje (dziewczyna się nawet o to nie pyta!). Nie wiem, to mi na jakąś ściemę wygląda. Nie wiem może ktoś się podszył pod niego - nie wiem czy to możliwe, nie mam konta na facebooku. Ale coś tu śmierdzi

Jak czytam tego posta HGW, to coś tu czuję jakąś ściemę. Dziewucha się pyta czy to jego oficjalna strona (nieco idiotyczne pytanko, no ale dobra...), a Harry odpowiada, że tak i wymienia zaraz nad czym pracuje (dziewczyna się nawet o to nie pyta!). Nie wiem, to mi na jakąś ściemę wygląda. Nie wiem może ktoś się podszył pod niego - nie wiem czy to możliwe, nie mam konta na facebooku. Ale coś tu śmierdzi

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Kompozytorzy lubią takie rzeczy. Spytałem kiedyś Tylera (Briana), nad czym pracuje, od razu odpowiedział. Było to przy okazji pochwały, jaką mu wysłałem (mojemu ulubionemu score tego pana) w związku z Eagle Eye.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ale na fejsie go pytałeś? w 2008 r był już fejs?Paweł Stroiński pisze:Kompozytorzy lubią takie rzeczy. Spytałem kiedyś Tylera (Briana), nad czym pracuje, od razu odpowiedział. Było to przy okazji pochwały, jaką mu wysłałem (mojemu ulubionemu score tego pana) w związku z Eagle Eye.

#FUCKVINYL
nie rozumiem tej zmiany wątku od razu - jeszcze się na Jonsiego zmieni w ostatniej chwili i będzie 

Newman już ma dobrą robotę na ten rok