Wrath of the Titans - Javier Navarrete
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Wrath of the Titans - Javier Navarrete
A może mi o Badelta chodziło? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Re: Javier Navarrete - Wrath of the Titans
Ja zawsze nie mogę się nadziwić, jak można się jarać czymś, hypować, podniecać, nie mając ku temu logicznych/racjonalnych podstaw, nie biorąc pod uwagę dzisiejszych trendów, jak brzmi muzyka do takich a takich produkcji, nie zastanawiając się. Przecież to wystarczy choć trochę osłuchania, doświadczenia, połączyć kilka rzeczy w logiczną całość, żeby pewne rzeczy w dzisiejszym Hollywoodzkim graniu przewidywać z powiedzmy 90% dokładnością. Dlatego zawsze dziwi mnie hurra-optymizm, nadzieje, podbijanie piłeczki u osób typu Mystery czy Turek, które powinny wiedzieć lepiejBucholc Krok pisze:Panom już dziękujemy.

A wiecie co jest najlepsze w tym całym bagnie, w którym znajduje się mainstremowa, hollywoodzka muzyka filmowa? - cisza w temacie, jak się okazuje, że coś jest kupowatego i na scenę wkraczają tzw. haterzy, którzy mają satysfakcję miażdżąc z bezwzględnością tego rodzaju rzeczy

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Warto skopiować elaborat Tomka i z drobnymi modyfikacjami podpinać pod co drugą płytę... co jutro wychodzi

Przesadzacie
Dobra, od dziś już nie wierzę w kompozytorskie gadanie w wywiadach 

Koper aż tak lubi dojczefilmkomponist?Mefisto pisze:Proszę: dowód na to, kto porusza Zimmera w każdym temacie

#FUCKVINYL
Nie, my tylko martwimy się o CiebieMystery Man pisze:PrzesadzacieDobra, od dziś już nie wierzę w kompozytorskie gadanie w wywiadach

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie.Tomek pisze:Dlatego zawsze dziwi mnie hurra-optymizm, nadzieje, podbijanie piłeczki u osób typu Mystery czy Turek, które powinny wiedzieć lepiej

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Po kilkukrotnym przebrnięciu przez pierwszy utwór nie mogę się zmusić do dalszego odsłuchu.
Czy dalej usłyszę cokolwiek, co można będzie pochwalić innymi słowami niż "no cóż, ale jest przynajmniej lepiej zorkiestrowane niż RCP"?

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
NieMarek Łach pisze:Po kilkukrotnym przebrnięciu przez pierwszy utwór nie mogę się zmusić do dalszego odsłuchu.Czy dalej usłyszę cokolwiek, co można będzie pochwalić innymi słowami niż "no cóż, ale jest przynajmniej lepiej zorkiestrowane niż RCP"?

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Oglądać nie zamierzam, ale score muszę kiedyś przesłuchać, bo trzeba będzie na koniec roku wybrać kandydatów do antymuz. 

A po co się męczyć MarekMarek Łach pisze:Oglądać nie zamierzam, ale score muszę kiedyś przesłuchać, bo trzeba będzie na koniec roku wybrać kandydatów do antymuz.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
I zrzucić to wszystko na Kopra i Pawła? 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale poszedłeś na łatwiznę. Pierwszy utwór to jeszcze daje radę. Dalej to się dopiero zaczyna kaszana.Marek Łach pisze:Po kilkukrotnym przebrnięciu przez pierwszy utwór nie mogę się zmusić do dalszego odsłuchu.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I widzicie, co z tego wyszło.
W sumie to score Djawadiego nawet bardziej mi się podoba. Miał z trzy fajne utwory przynajmniej. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys