btw, sam to wygadałeś teraz
MARC STREITENFELD - PROMETHEUS (2012)
Re: Ridley Scott & Streitenfeld - PROMETHEUS (2012)
no fajnie, tylko nie insynuuj że ja tu kogoś wprowadzam w błąd, albo mówiłem że się obrazili, bo nic takiego nie było powiedziane przeze mnie 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niech Ci będzie, ale sam wprowadziłeś w błąd jakimiś teoriami, że przez tyrańsakie podejście Scotta, Zimmer dla nie nie komponuje. A prawda jest, że z pewnych źródeł, kiedys się dowiedziałem, że podobno sam Zimmer powiedział, że on bardzo by loveował znowu móc pracować z Ridleyem i zawsze to bardzo lubił.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie prawda! nic takiego nie napisałem! podałem tylko że biedny Hans bo jak widać Danielos z Wojtasem tak rozpaczają po jego braku że aż buźki płaczu dawali, czyli się im to nie podoba i współczują HansowiWawrzyniec pisze:ale sam wprowadziłeś w błąd jakimiś teoriami, że przez tyrańsakie podejście Scotta, Zimmer dla nie nie komponuje.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Danielos dawał buźki płaczu, a Wojtek rolling eyesy. Ale w sumie nie dziwię im się i ja też mogę takie dać, gdyż fakt, że Hans Zimmer nie komponuje już muzyki dla Ridleya Scotta jest powodem do płaczu. Tylko, że ja nie wiem na ile ich płach czy też rolling eyes był podyktowany współczuciem i jednoczeniem się w bólu z Zimmerem, czy też bardziej pragmatycznym podejściem i płaczem oraz rolling eyesem, że dla nich samych nie ma co liczyć już na dobra muzykę do filmów Scotta.
-
Templar
Szkoda, że chociaż przy HGW nie został, bo wtedy to jakaś szansa na dobrą muzykę by byłaWawrzyniec pisze:Po prostu Zimmer przy "Królestwie Niebieskim" chyba sam doszedł do wniosku, że będzie lepiej, aby ktoś inny stworzył tę muzykę.
-
Mefisto
Cowboys & Aliens 2 film by się chyba nazywać musiał 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To Ci się żart udał.Templar pisze:Szkoda, że chociaż przy HGW nie został, bo wtedy to jakaś szansa na dobrą muzykę by była
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
I tak tworzy lepsze rzeczy niż Srajfeld i w przeciwieństwie do niego potrafi od czasu do czasu stworzyć coś bardzo dobregoKoper pisze:To Ci się żart udał.Jego braciszek został przy HGW - efekty muzyczne znamy.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
-
Templar
Potrafi, choćby ostatnio Arthur Christmas.DanielosVK pisze:Nie potrafi.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jeden ledwie przyzwoity score na kilka lat. Rzeczywiście szał. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
no szał, bo to tyle samo co u Hansa 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie prowokuj, gdyż dobrze wiesz, że te słowa to spore nadużycie, które łatwo obalić i które obalam za każdym razem, kiedy je wystosowujesz.Adam pisze:no szał, bo to tyle samo co u Hansa
A z HGW to zobaczymy jak sobie w tym roku z "Mister Pip" poradzi, gdyż "Total Recall" sobie odpuszczam.
Chociaż prawda jest taka, że pewnie lepiej Ty wyszło, gdyby Scott zamiast brać Streitenfelda zostałby przy HGW. Gdyż w sumie HGWu jaki jest to wiemy, ale przynajmniej ma warsztat, a tego Streitenfeldowi najbardziej brakuje.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zaledwie poprawne i przyjemne, a nie bardzo dobre.Templar pisze:Potrafi, choćby ostatnio Arthur Christmas.DanielosVK pisze:Nie potrafi.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Na 7 lat, jedno udane Arthur Christmas, superTemplar pisze:I tak tworzy lepsze rzeczy niż Srajfeld i w przeciwieństwie do niego potrafi od czasu do czasu stworzyć coś bardzo dobrego