REMAKI
- Wojteł
- John Williams
Re: REMAKI
Jakiego kina, ja jestem biedny student, mnie nie stać na takie ekstrawaganckie rozrywki. Torrenty i jadziem 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Niestety przy dzisiejszych "horrorach", obecnie tylko takie bzdety potrafią jeszcze napędzić mi stracha. A tu mamy niby to samo, ale tym razem nowych pomysłów na straszenie twórcom nie brakuje i "o kurwa!" nie raz powinno paść podczas seansuWojtek pisze:Serio?Mystery Man pisze:Wojtek pisze:trójka wypada chyba najlepiej ze stawki i na tyle mnie przestraszyła, że z chęcią zobaczę kolejną część![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, właśnie, ostatnio straszna padaka w gatunku. W ostatnich paru latach to na palcach jednej ręki można policzyć w miarę znośne straszaki, a chyba najlepiej prezentowały się, jak to często bywa, filmy podchodzące do tematu z przymrużeniem oka, jak niskobudżetowy pastisz slasherów "Tucker & Dale vs. Evil", "Zombieland" czy brytyjski "Attack the Block".Mystery Man pisze:Niestety przy dzisiejszych "horrorach"
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Z filmów to ostatnio tylko filmowy Silent Hill potrafił mnie przestraszyć, tylko to było już 6 lat temu, od tamtego czasu nic ciekawego nie widziałem 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nawet niezły jest ten horror od twórcy "Oldboya", "Bajkwi (Thirs)" czy jakoś tam. Niby o wampirach, więc niby nic nowego, ale nieźle mi się ten film oglądało. Z koreańskich to też niezły był "Host" o tej zmutowanej rybce z Seulu.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Thirst'a nie widziałem a Host faktycznie przyjemny, choć to też raczej taka zabawa konwencją, niż poważne straszenie. Z azjatyckich całkiem spoko jest jeszcze Silk: http://www.imdb.com/title/tt0486480/ ale to też sprzed dobrych kilku lat.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To będąc przy azjatyckim kinie, podczas tegorocznego Berlinale widziałem dość osobliwy horror z 1970 roku z Kambodży. "Puos Keng Knag" aka " The Snake Man". to dopiero było coś innego. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cycki były?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie. Ale w mniej więcej 2/3 filmów jakie na Berlinale widziałem było bardzo dużo cycków, penisów niestety też.
Cycków z penisami również.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie było, to nie ruszam.Wawrzyniec pisze:Nie.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, można w sumie zrobić taką listę horrorowych cycków? Przynajmniej w tych dawnych nagości było sporo. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I dlatego kiedyś były lepsze horrory.
A teraz to taka popelina w stylu Paranormal Activity. Ustawią kamerę w sypialni i pokazują jak przeciąg drzwi zamyka. Już by lepiej właśnie cycki pokazali, by było ciekawsze.
A teraz to taka popelina w stylu Paranormal Activity. Ustawią kamerę w sypialni i pokazują jak przeciąg drzwi zamyka. Już by lepiej właśnie cycki pokazali, by było ciekawsze.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W "Piranha 3D" w sumie były. Zresztą w tej od Camerona również.
Ja kiedyś na niemieckiej telewizji widziałem taki urywek horroru z bardzo dużymi cyckami i niestety do tej pory nie mogę zgadnąć co to jest, mimo że już w wielu miejscach pytałem.

Ja kiedyś na niemieckiej telewizji widziałem taki urywek horroru z bardzo dużymi cyckami i niestety do tej pory nie mogę zgadnąć co to jest, mimo że już w wielu miejscach pytałem.

- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:Nie było, to nie ruszam.Wawrzyniec pisze:Nie.
I to lubię u Kopra. Gośc jest konkretny

Wawrzyniec pisze:Ja kiedyś na niemieckiej telewizji widziałem taki urywek horroru z bardzo dużymi cyckami i niestety do tej pory nie mogę zgadnąć co to jest, mimo że już w wielu miejscach pytałem.
Scenarzyści Trudnych Spraw mogliby nakręcić ze dwa odcinki na ten temat

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Łączmy się w bólu z Wawrzkiem i wspierajmy go duchowo w poszukiwaniu wielkich cyców.