REMAKI
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: REMAKI
Nie zawsze działa. Szczególnie jak masz do czynienia z nawalonymi burakami. I wtedy zwracasz takiemu uwagę, a ten Ci odpowiada: "A co to w kościele jestem?" 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No w takim wypadku to rzeczywiście, ale to tylko przy PA miałem takich, ale to jak mówiłem mi i innym nie przeszkadzali, zresztą to był seans specjalny, bilety do wygrania w konkursach i chyba wszystkim się film nie podobałWawrzyniec pisze:Nie zawsze działa. Szczególnie jak masz do czynienia z nawalonymi burakami. I wtedy zwracasz takiemu uwagę, a ten Ci odpowiada: "A co to w kościele jestem?"

A zazwyczaj to trafiam na jakieś kobity co gadają ze sobą cały czas albo na typa, który nie potrafi zrobić tak prostej czynności jaką jest wyłączenie albo chociaż wyciszenie telefonu komórkowego. Czasem to mam ochotę być jak Hank Moody:
http://www.youtube.com/watch?v=AdYSgnfB4v4

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Spoko, loko, twórcy P.A. szykują już coś głupszegoTemplar pisze:Paranormal Activity to jeden z najgorszych filmów jaki widziałem, naprawdę co tam jest takiego przerażającego? Myślałem, że usnę na tym filmie, przynajmniej dwóch nawalonych typów było na seansie i go komentowało na głos, zazwyczaj coś takiego by mi przeszkadzało, ale tu wszyscy na sali byli zadowoleni, bo można było się chociaż pośmiać

http://www.youtube.com/watch?v=Pq47T48u8Zo
Widać, że film dla durnych Amerykanów - trzeba wytłumaczyć co to Czarnobyl i oczywiście stereotypowo przedstawić Ukraińca. Aż dziwne, że na dresiaku ma wszystkie 3 paski.

A co do straszenia Czarnobylem to zdecydowanie wolę pograć w ruskiego "Stalkera".

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wspominałem o tym filmie na moim profilu na Facebooku. Sam pomysł, aby nakręcić film w Prypeciu uważam za genialny. Gdyż lokalizacja genialna i sam chętnie bym tam się wybrał.
Ale niestety film zapowiada się jako typowy schematyczny straszak dla dzieciaków.
Ale niestety film zapowiada się jako typowy schematyczny straszak dla dzieciaków.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
dodaj - amerykańskich dzieciaków.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Na PA mieli pomysł i fajnie to zrobili, pomijając zakończenie (chociaż są trzy różne i ja widziałem wersję z jedynym, które miało sens). Ale tutaj? Czarnobyl - czad. A reszta to taki slasher i sztampa, jaką mamy w kinie początku tego stulecia. Przynajmniej tak się zapowiada. 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
S.T.A.L.K.E.R. to ukraińska graKoper pisze:A co do straszenia Czarnobylem to zdecydowanie wolę pograć w ruskiego "Stalkera".

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A, fakt. Ale o ile dobrze pamiętam, szwargoczą po rosyjsku. 

Piszcie co chcecie, ale Paranormal Activity 3 to niezła schizaParanormal Activity to jeden z najgorszych filmów jaki widziałem, naprawdę co tam jest takiego przerażającego? Myślałem, że usnę na tym filmie, przynajmniej dwóch nawalonych typów było na seansie i go komentowało na głos, zazwyczaj coś takiego by mi przeszkadzało, ale tu wszyscy na sali byli zadowoleni, bo można było się chociaż pośmiać

No tak, chyba po rosyjsku jest, ale i tak najlepsza jest polska wersja z lektorem Mirosławem Uttą, fajnie to zrobiliKoper pisze:A, fakt. Ale o ile dobrze pamiętam, szwargoczą po rosyjsku.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie fajnie byłoby stworzyć film w stylu tej gry. Tylko proszę nie mylić tego z filmem Tarkowskiego, który jest dla mnie zainteligentny nudny.
Będąc przy nuklearnych klimatach, to gdybym tylko miał pieniądze to sam wziąłbym się za ekranizację "Wesela w Atomicach" Mroczka. Można byłoby z tego fajną krótkometrażówkę nakręcić.
Będąc przy nuklearnych klimatach, to gdybym tylko miał pieniądze to sam wziąłbym się za ekranizację "Wesela w Atomicach" Mroczka. Można byłoby z tego fajną krótkometrażówkę nakręcić.

- Wojteł
- John Williams
Ja tylko dwie pierwsze części, a trójki nie chcę sobie wyobrażać. Pierwsza część mi się bardzo podobała, ale dwójka niezbyt trzymała się kupy, do tego jechała na pomyśle z jedynki, który był dobry głównie przez swoją oryginalność. Dwójka to już odgrzewany kotlet (a scena w piwnicy była żenująca). A trójka to zakładam, kolejny raz ten sam kotlet, tylko jeszcze bardziej nieświeży?Mystery Man pisze:Piszcie co chcecie, ale Paranormal Activity 3 to niezła schiza
Jedynka była ok, dwójka słabiutka, ale trójka wypada chyba najlepiej ze stawki i na tyle mnie przestraszyła, że z chęcią zobaczę kolejną częśćWojtek pisze:Ja tylko dwie pierwsze części, a trójki nie chcę sobie wyobrażać. Pierwsza część mi się bardzo podobała, ale dwójka niezbyt trzymała się kupy, do tego jechała na pomyśle z jedynki, który był dobry głównie przez swoją oryginalność. Dwójka to już odgrzewany kotlet (a scena w piwnicy była żenująca). A trójka to zakładam, kolejny raz ten sam kotlet, tylko jeszcze bardziej nieświeży?Mystery Man pisze:Piszcie co chcecie, ale Paranormal Activity 3 to niezła schiza

http://film.org.pl/r/recenzje/paranorma ... -3-2-6866/
- Wojteł
- John Williams
Serio?Mystery Man pisze:Wojtek pisze:trójka wypada chyba najlepiej ze stawki i na tyle mnie przestraszyła, że z chęcią zobaczę kolejną część![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Teraz się Wojtek zastanawia, czy zaufać Mysterym'emu i wybrać się do kina, aby się przestraszyć.