John Williams
Re: John Williams - co dalej?
Te rzeczy są, ale na nowym 6-płytowcu Silva Screen (THE MUSIC OF JOHN WILLIAMS: THE DEFINITIVE COLLECTION).

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Sam już się gubię, gdyż różne strony podają inną tracklistę owej składanki ...
a o tym 6- cio płytowcu nie słyszałem ... zresztą, nigdy za składankami nie przepadałem.
a o tym 6- cio płytowcu nie słyszałem ... zresztą, nigdy za składankami nie przepadałem.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- bartex9
- Spec od additional music
No właśnie powinny być kawałki z Tintina i War Horse. Na 100%. Zobacz np. tu: http://www.amazon.com/Tribute-John-Will ... B006WDHDA4
Jak widać akurat tych tracków nie można kupić jako mp3 więc może dlatego.
Jak widać akurat tych tracków nie można kupić jako mp3 więc może dlatego.
ktoś niedawno się podśmiewywał z fanfary dla autostrady?
nie wiem co lepsze, dla autostrady, czy dla parku?
http://vimeo.com/39144807
nie wiem co lepsze, dla autostrady, czy dla parku?

http://vimeo.com/39144807
#FUCKVINYL
- bartex9
- Spec od additional music
Co Ty chcesz :p A fanfara zapowiada się całkiem dobrze po tym fragmenciku. Będzie moc! :-]
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A po za tym ten park na pewno lepiej przetrwa zimę, jak ta wspomniana tu autostrada A2. 

Ostatnio zmieniony pn mar 26, 2012 13:38 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no tak... hipokryzja fanbojów. za chwilę Dżon napisze fanfarę dla płatków śniadaniowych i będzie gadka że dobrze bo to zdrowe jedzenie 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
A tam. John z zamiłowania jest dendrologiem, to nie dziwota, że walnął fanfary do parku, tak samo, jak okrasza muzyką wszystkie możliwe eventy mające związek z historią USA (ach, ci Amerykanie
). Zresztą, wcale bym się nie zdziwił, jakby ten park kosztował 5 razy więcej od naszej autostrady i zajmował 10krotnie większa powierzchnię 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara

To nie jest park, to jest stadion bejsbolowy, po angielsku mówi się baseball park, no a ten w Bostonie akurat ma nazwę Fenway Park i jest najstarszym stadionem MLB w użyciu

- Wojteł
- John Williams
No, Adam nie napisał dokładnie i sieje dezinformacje. I wiedząc, że nikomu się nie będzie chciało czytac opisu, robi se podśmiechujki. A to całkowicie zmienia postać rzeczy, bo to nie pierwszy raz, jak John pisze muzę na jakieś wydarzenia związane ze sportem 

Ostatnio zmieniony pn mar 26, 2012 16:04 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, dobra, już się nie tłumacz, Adam dał linka, można było przeczytać, także Ty też po części przyfailowałeś

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A tak swoją drogą ta fanfara to nic nadzwyczajnego. Ot, williamsowska fanfara, od stu lat takie pisze przy porannej kawie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Przyfejlowałem z tym budżetem, bo teraz wiem, że pięciokrotnie, to zdecydowanie za mało 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wojteł
- John Williams
Ej no, co ty chcesz. Czytam post Adasia, że park, a John Williams lubi drzewa, amerykance mają dziwne rozrywki, skojarzenie samo się nasunęło
Zresztą proszę zauważyć, że nie jestem jedynym, któremu się nie chcialo czytać opisu, co widać po poście jednego z użytkowników
A Adam celowo zredagował opis tak, by wprowadzić czytelnika w bład. Chyba, że sam nie wiedział, czym jest Fenway Park, co zresztą by mnie nie zdziwiło, bo kto normalny interesuje się amerykańskim basseballem?
A moja wiedza z zakresu sportu kończy się na tym, że Dudka na Mundial nie wzięli
A ty zamiast łacha drzeć, lepiej byś to zdjęcie przerobił

A Adam celowo zredagował opis tak, by wprowadzić czytelnika w bład. Chyba, że sam nie wiedział, czym jest Fenway Park, co zresztą by mnie nie zdziwiło, bo kto normalny interesuje się amerykańskim basseballem?

A moja wiedza z zakresu sportu kończy się na tym, że Dudka na Mundial nie wzięli

A ty zamiast łacha drzeć, lepiej byś to zdjęcie przerobił