Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Ja nie wyłączyłem, ale gdybym to teraz włączył to bym to od razu wyłączył.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Widziałem. To, że Shore zrobi do tego muzykę, było praktycznie pewne, w końcu to Cronenberg. Czekam, może być ciekawie. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
O la la. Cronenberg po dekadzie stonowanego kina powraca do swojego dawnego, "ekstremanego" stylu
Tylko po co mu był do tego potrzebny ten kolo? Nawet jak mówi jedno zdanie w tym teaserze, to jakby miał jakieś kluchy w ustach 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Skoro Cronenberg wraca do swojego dawniejszego stylu, to może i Shore pokusi się o mały powrót do eksperymentów i dysonansów sprzed lat.
A film jest na podstawie jakiejś książki, albo przynajmniej częściowo na niej oparty i czytałem opinie, że Pattinson własnie z wyglądu idealnie do tej roli pasuje. Mam nadzieję, że Cronenberg coś z niego wyciśnie. Tak jak z Knightley, która wprawdzie kiksowała, ale jak na siebie zagrała całkiem nieźle.

Fe.
To chyba była najlepsza rola Knightley w karierze
Pewnie Cronenberg coś z niego też wyciśnie 
A co do Howarda, też oczywiście chciałbym powrotu do dysonansów
, ale on podejrzewam, że takie granie już trochę porzucił, bo takie rzeczy ostatnio to z 10 lat temu również robił.

A co do Howarda, też oczywiście chciałbym powrotu do dysonansów

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tak czy siak, czekam na nowe pomysły i jakiś ciekawy score, bo film, zdaje się, będzie stwarzał po temu warunki. 

Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wedle IMDb i Hans-Zimmer.com Lorne Balfe skomponuje w tym roku muzykę do dwóch filmów: "The Sweeney" i do "The Frozen Ground".
Ten drugi "The Frozen Ground" to thriller dziejący się na Alasce z Nicolasem Cagem (wiem niezbyt to dobrze rokuje) i Vanessą Hudgens (ta z High School Musical i od Zaca Efrona). Nie brzmi specjalnie, ale może muzyka będzie dobra.
"Sweeney" zaś to angielski film policyjny, trochę akcji, thriller, detektywistyczne kino i takie tam. Film jest oparty na serialu z lat 70tych i gra w nim między innym Ray Winstone, czy też ten Ben Drew, znany jako ten piosenkarz Plan B. Film choć jeszcze nie powstał mogą niektórzy kojarzyć z odcinka TOP GEAR z najnowszej serii.
Widać powoli Balfe sam wychodzi na coraz głębszą wodę. W zeszłym roku "Ironclad", teraz już dwa filmy. Posłucham(y), posłucham(y) co z tego będzie.
Ten drugi "The Frozen Ground" to thriller dziejący się na Alasce z Nicolasem Cagem (wiem niezbyt to dobrze rokuje) i Vanessą Hudgens (ta z High School Musical i od Zaca Efrona). Nie brzmi specjalnie, ale może muzyka będzie dobra.
"Sweeney" zaś to angielski film policyjny, trochę akcji, thriller, detektywistyczne kino i takie tam. Film jest oparty na serialu z lat 70tych i gra w nim między innym Ray Winstone, czy też ten Ben Drew, znany jako ten piosenkarz Plan B. Film choć jeszcze nie powstał mogą niektórzy kojarzyć z odcinka TOP GEAR z najnowszej serii.

Widać powoli Balfe sam wychodzi na coraz głębszą wodę. W zeszłym roku "Ironclad", teraz już dwa filmy. Posłucham(y), posłucham(y) co z tego będzie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Giacchino nie ma szans na angaż w filmie o Jacku Ryanie. Wielkie szanse ma natomiast Doyle
Jack Bender odszedł z projektu. Na fotelu reżysera zastąpił go Kenneth Branagh.
Jack Bender odszedł z projektu. Na fotelu reżysera zastąpił go Kenneth Branagh.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To chyba rzeczywiście wybór kompozytora zdaje się przesądzony.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Świetna wiadomość i kolejny dobry projekt dla Doyle'aPaweł Stroiński pisze:Jack Bender odszedł z projektu. Na fotelu reżysera zastąpił go Kenneth Branagh.

niestety to będzie tylko 5-utworowa i krótka ep-ka, stąd też odpowiednio niska cena.Althazan pisze:4 kwietnia pojawi się nowy score TARO IWASHIRO: "Horse Race".
"Tact II". Będą na niej symfoniczne wersje i suity koncertowe, a nie przeklejone traki z wydanych płyt. i dobrzeTego samego dnia zostanie wydana również 16-utworowa kompilacja jego soundtracków z lat 2006-2011, m.in. "Red Cliff," "Kamui Gaiden," "Nakumonka".

dodatkowym smaczkiem jest fakt, że będzie to równo setna wydana płyta w całej dyskografii projektów Iwashiro - "IT's 100".
NO CD = NO SALE
New trailerWawrzyniec pisze:Hey Danielos, check out this:
http://www.youtube.com/watch?v=DCFB-WPe ... r_embedded
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=89412
David at his best? Hope so!

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Świetnie się zapowiada, jako fanboya i kompozytora, i reżysera, czekam.
Mam nadzieję tylko, że muzyka będzie lepsza niż w trailerze. 

Fe.
I oby była przyjemna w odbiorzeDanielosVK pisze:Świetnie się zapowiada, jako fanboya i kompozytora, i reżysera, czekam.Mam nadzieję tylko, że muzyka będzie lepsza niż w trailerze.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore