Kobiety a muzyka filmowa
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Ojojoj, ja tu taki zabawny i śmieszny tekścik dla rozrywki napisałem, a oni nie tylko nie zrozumieli dowcipu, ale jeszcze się poobrażali. Co za ludzie
"
Jeśli chcesz to możesz i jechać po Zimmerze, dorzuć jeszcze Hornera, czy Williamsa, ale z mojej strony nie licz na poklask. Może inny mają bardziej wysublimowane poczucie humoru.
A i tak z tego tematy to już takiego "off-topa" zrobiliście, że sam nie mam pojęcia jak to się stało i nawet nie chcę myśleć

Jeśli chcesz to możesz i jechać po Zimmerze, dorzuć jeszcze Hornera, czy Williamsa, ale z mojej strony nie licz na poklask. Może inny mają bardziej wysublimowane poczucie humoru.
A i tak z tego tematy to już takiego "off-topa" zrobiliście, że sam nie mam pojęcia jak to się stało i nawet nie chcę myśleć

Ostatnio zmieniony czw lut 04, 2010 13:18 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Poczekaj, poczekaj... W kwietniu wyjdzie score... A na zachęte może mi się dziś uda wrzucić jakiś kawałek, z naszej przepastnej biblioteki sampli, którą pewnej listopadowej nocy, zupełnie przypadkiem znaleźliśmy w jednej z wilii w Santa Monica. Pech chciał, że gospodarza akurat nie było bo się kręcił w jakimś Londynie, a żona jego nie miała nic przeciwko abyśmy rozgościli się w takim dużym pokoju z czaszką. Najpierw znaleźliśmy barek z whisky (diablo mocna, ale horrendalnie dobra), którą pozwoliliśmy sobie podpić. Gdy już opróżniliśmy sporo, Koper chciał pogadać z Pawłem S na GG. Okazało się jednak że było tylko Kadu, a Koper nie umiał tego obsługiwać. Więc z nudów zaczął buszować po HD. No i znalazł miliony sampli. I wszystkie tak leżały uporządkowane w pliczkach i mówiły: "skopiuj pliss". To skopiował. A że nasze 16gb pendrivy były za małe to nagraliśmy na 120 płyt DVD... Zatem mamy nieco fajnych sampelków, których nie omieszkaliśmy wykorzystaćAdam Krysiński pisze:Panowie co z tym gran torino?

Pełny efekt w kwietniu, a zajawki wkrótce
Ostatnio zmieniony czw lut 04, 2010 23:16 pm przez Łukasz Wudarski, łącznie zmieniany 1 raz.
Why So Serious !?
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... &start=375
5 post od góry - Bucholc chwali się swoim badylem
;-)
5 post od góry - Bucholc chwali się swoim badylem

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully