http://officialchristopheryoung.com/cd/
Czego ostatnio słuchaliście?
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
czarnuchu, proszę

promo jak jasny chuj i do tego pewnie na cd-rAs a special “Thank You” to anybody that buys both of these CD’s I will be shipping as a bonus a CD with the score from a movie that I worked on last year called “Black Tulip”, this was the first movie to have come out of Afghanistan in many years. There are many native Afghan instruments used in the recoding of the score. I look forward to hearing your thoughts on these CD’s.
wiem że to gift, ale nie kapuje czemu od razu czarnuchu?
zaraz przyjdzie Paweł i za antysemityzm bana da 
NO CD = NO SALE
Nie na CD-R, tylko normalne tłoczone cedeki. Mam na sprzedaż, jak chcesz, to wal na privaMefisto pisze:promo jak jasny chuj i do tego pewnie na cd-r
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
The Black Tulip - Christopher Young
Niezwykła ścieżka, z wykorzystaniem wielu afgańskich instrumentów oraz śpiewów. Od razu czuję się tamten klimat. Muzyka ładna, bardzo charakterystyczna i na swój sposób przejmująca. Jednak jak ktoś nie przepada za rytmami związanymi z szeroko pojętą muzyką "arabską" to raczej to nie będzie muzyka dla niego. Ja mimo wszystko jestem pozytywnie zaskoczony, gdyż nie takiego score'u się spodziewał.
Tylko dziw, że po raz pierwszy słyszę w ogóle o tej ścieżce jak i o filmie.

Niezwykła ścieżka, z wykorzystaniem wielu afgańskich instrumentów oraz śpiewów. Od razu czuję się tamten klimat. Muzyka ładna, bardzo charakterystyczna i na swój sposób przejmująca. Jednak jak ktoś nie przepada za rytmami związanymi z szeroko pojętą muzyką "arabską" to raczej to nie będzie muzyka dla niego. Ja mimo wszystko jestem pozytywnie zaskoczony, gdyż nie takiego score'u się spodziewał.
Popieram.Mefisto pisze:w chuj dobre
Tylko dziw, że po raz pierwszy słyszę w ogóle o tej ścieżce jak i o filmie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
http://www.youtube.com/watch?v=wTBC56Zc0Ys
Chyba najpiękniejszy, najbardziej emocjonalny utwór jakiego kiedykolwiek słuchałem. Już wiem co zagrają na moim pogrzebie
Chyba najpiękniejszy, najbardziej emocjonalny utwór jakiego kiedykolwiek słuchałem. Już wiem co zagrają na moim pogrzebie
phii, to se posłuchaj Semi Shigure, Aoi, czy Yoshitsune 
NO CD = NO SALE
To ma być muza na mój pogrzeb, a nie mojego chomika, zresztą nie chciałbym, by mi goście posnęliAdam pisze:phii, to se posłuchaj Semi Shigure, Aoi, czy Yoshitsune
-
Mefisto
Tak mało słuchasz?!Mystery Man pisze:Chyba najpiękniejszy, najbardziej emocjonalny utwór jakiego kiedykolwiek słuchałem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ładne, ale ja mam inne dwa utwory na pogrzeb zarezerwowane. W sumie mam ich sporo. Się suitę zrobi. 
- Wojteł
- John Williams
Wawrzek będzie miał pogrzeb przy Dream is Collapsing. Kto go przebije? Handlujcie z tym! 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja myślałem bardziej o "Time"Wojtek pisze:Wawrzek będzie miał pogrzeb przy Dream is Collapsing. Kto go przebije? Handlujcie z tym!