Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw mar 15, 2012 19:31 pm
Adam pisze:to też Cię dziwi? to chyba dawno na poczcie nie byłeś jak baby ładują pieczątki na paczki i listy z mocniejszym zamachem niż Rocky w szczeny przeciwników na ringu

Wystarczy ładnie poprosić, aby delikatnie stawiały pieczątki i po sprawie. U mnie to działa, od dawna

-
Templar
autor: Templar » czw mar 15, 2012 19:36 pm
http://www.tvn24.pl/0,1738118,0,1,ala-s ... omosc.html
"przyjechała policja i stwierdziła jednoznacznie winę kierowcy autobusu. Został on ukarany mandatem karnym. W związku z tym, że jego samochód się poruszał, a nasz nie. Nieporuszający się samochód nie może spowodować kolizji drogowej - tłumaczy Kornacki."
No gdzie ja kurwa żyję?! Czyli jak się zatrzymam na autostradzie, na lewym pasie i ktoś mi się wbije w tył, to winny będzie oczywiście tamten typ? A tu jakaś ciota zatrzymuje się na przystanku, gdzie nie można osobówkom stawać i jeszcze otwiera drzwi na całość i winny oczywiście kierowca autobusu, powinien w lusterku sprawdzić czy nikt drzwi nie otworzył, albo czy nikt pod autobus w ogóle nie wlazł. A tym policjantom to chyba zaproponowali role w Uwaga! Pirat.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » czw mar 15, 2012 19:39 pm
Wojtek pisze:Ale jak płyta opakowana w folię bąbelkową, to dałoby rade tak trzasnać, żeby opakowanie popękało i folia się nieco rozdarła?

(
Słabe opakowanie. Trzeba dawać dodatkową tekturkę albo całą nakładkę ne płytę. Oczywiście nikt się nie będzie wysilał. Tylko Althazan potrafi zapakować płyty. Reszta to jaskiniowcy i partacze.
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Wystarczy ładnie poprosić, aby delikatnie stawiały pieczątki i po sprawie. U mnie to działa, od dawna

Prosić? To nie w stylu Adama.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Adam
- Jan Borysewicz
oczywiście że już poprosiłem. ale najpierw musiałem się przekonać i to nie raz jak w róznych pocztach mnie to spotkało.
#FUCKVINYL
-
Adam
- Jan Borysewicz
#FUCKVINYL
-
Wojteł
- John Williams
Adaś czyta plotka, no ładnie
A mnie moje miasto nie przestaje zadziwiać

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
Adam
- Jan Borysewicz
e tam montaz

#FUCKVINYL
-
Wojteł
- John Williams
Ściślej mówiąc, montaż + rozmazane zdjęcie Kościoła Piotra i Pawła

-
Adam
- Jan Borysewicz
raczej., ta kropa na kopule domalowana..
#FUCKVINYL
-
Wojteł
- John Williams
Dla pewności zapytam orków z okolicy

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt mar 16, 2012 21:57 pm
Niedawno podali w radiu, że w Olsztynie wykryli kreta w firmie kurierskiej. Drań wyciągał co lepszy towar, zamykał paczkę i taką "przetrzepaną" bezczelnie z zimną krwią, patrząc prosto w oczy, dostarczał klientom. Później zdobyczne fanty opylał po promocyjnych cenach na znanym portalu z tandetą. Koledzy z warmińsko-mazurskiego mogą już spać spokojnie.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Templar
autor: Templar » sob mar 17, 2012 16:10 pm
Bucholc Krok pisze:Niedawno podali w radiu, że w Olsztynie wykryli kreta w firmie kurierskiej. Drań wyciągał co lepszy towar, zamykał paczkę i taką "przetrzepaną" bezczelnie z zimną krwią, patrząc prosto w oczy, dostarczał klientom. Później zdobyczne fanty opylał po promocyjnych cenach na znanym portalu z tandetą. Koledzy z warmińsko-mazurskiego mogą już spać spokojnie.

Tak czytam o tym i aż 3 miesiące im zajęło znalezienie sprawcy, czy ludzie, którzy dostawali niekompletne paczki nie zgłaszali tego, czy co? Przecież jakby ktoś zgłosił w firmie kurierskiej, że paczka była niekompletna to powinni sprawdzić kto dostarczał i jakby tak 3 razy się zdarzyło przy paczkach tego samego kuriera to chyba nie trzeba być Sherlockiem, aby się domyślić, że kurier za to odpowiada

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » sob mar 17, 2012 17:13 pm
Kret musiał być w magazynie. Wiadomo co tam się działo w nocy? Zresztą to nie musiało być w nocy przy takim burdelu, jaki w nich mają.

Sam odbierałem raz paczkę i widziałem ten chlew.
Swoją drogą zastanawiam się teraz jak to możliwe, że odesłałem do Warszawy (Pocztą P.) 2 uszkodzone (przez kuriera) w drodze do mnie przedmioty i teraz odbiorca twierdzi, że w paczce był tylko 1 przedmiot. I jak niby udowodnić, że były 2? Mam komisyjnie zamykać..

-
Templar
autor: Templar » sob mar 17, 2012 17:16 pm
Bucholc Krok pisze:I jak niby udowodnić, że były 2? Mam komisyjnie zamykać..

Notariusz musi poświadczyć