JAMES HORNER - BLACK GOLD / CRISTIADA
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: JAMES HORNER - BLACK GOLD // CRISTIADA (FOR GREATER GLOR
Co za herezje tu głosisz, Adam?!
Nawołujesz do niechodzenia do kina i kupowania soundtracków?
Przecież jak Wawrzek i Myster nie dopykają Carterowi tych 500 baniek, to nie będzie skoru do kupienia - w tym przypadku do drugiej części Cartera.
Nawołujesz do niechodzenia do kina i kupowania soundtracków?
Przecież jak Wawrzek i Myster nie dopykają Carterowi tych 500 baniek, to nie będzie skoru do kupienia - w tym przypadku do drugiej części Cartera.

bo to prosty dil
kiedyś jak jarałem szlugi i mi 2 stówki msc schodziło, to jak rzuciłem to nie wiecie nawet jaka to ulga dla portfela i co mozna zrobić z tymi 2 stówkami 
najbardziej mnie śmieszy jak ludzie płaczą że niby płyty drogie.. a bilet do kina = 30 zł. popkorn z czymstam = 15 . mamy już 45. i to za 1 osobe! frajerstwo. po 3 msc ide do beverly hills video i pożyczam dvd albo blu i oglądam i żyje. a wybierz się tak cała rodziną do kina, np w 3, 4 osoby. toż normalnie w Wierzynku byś najdroższy obiad zamówił z kawiorem
paranoja ceny kin w tym kraju. a scor lezy na półce dzięki temu że wolę z opóznieniem obejrzeć w domu co mnie interesuje. w tym roku będę tyko na bondzie i hobbicie. w tamtym byłem tyko na transach. a w poprzednim na avatarze. i żyję
kwestia wyborów - ja filozofię mam taką że wolę na półeczce scor za cenę biletu do kina 

najbardziej mnie śmieszy jak ludzie płaczą że niby płyty drogie.. a bilet do kina = 30 zł. popkorn z czymstam = 15 . mamy już 45. i to za 1 osobe! frajerstwo. po 3 msc ide do beverly hills video i pożyczam dvd albo blu i oglądam i żyje. a wybierz się tak cała rodziną do kina, np w 3, 4 osoby. toż normalnie w Wierzynku byś najdroższy obiad zamówił z kawiorem

NO CD = NO SALE
Ja za bilety do kina płacę 15zł (2D), 3D droższe 20zł, a jak chcę popcorn to paczkowany w Carfie za 2zł, nie lubię tego w kinach 

nie każdy może już wejśc na ulgowy lub rabatowy 

NO CD = NO SALE
A ja wcale nie mówiłem o ulgowym, karta kinomana w jednym kinie, teraz po 20zł jest, ja kupiłem 10 lat temu za 5zł, ważna cały czas, 4 bilety/dziennieAdam pisze:nie każdy może już wejśc na ulgowy lub rabatowy

NO CD = NO SALE
Nie zrozumiałeś, za 20zł jednorazowo, możesz kupować w niższych cenach 4 bilety dziennie:Adam pisze:gdzie takie cos jest? za jednorazowe 2 dychy masz 4 filmy dziennie? jasneeee
http://www.kinoatlantic.pl/karta-kinomana
pokazy analogowe: 15zł od poniedziałku do czwartku, 16zł od piątku do niedzieli
pokazy trójwymiarowe: 20zł od poniedziałki do czwartku i 22zł od piątku do niedzieli
pokazy specjalne i przedpremierowe: indywidualnie ustalana zniżka, min. 20%
ja chodzę prawie zawsze tylko w tygodniu także 15zł (2D) / 20zł (3D)

Ostatnio zmieniony śr mar 14, 2012 21:34 pm przez Templar, łącznie zmieniany 1 raz.
no super tyko że ja nie mieszkam w wawce ino w kraku i do tego w hucie 
środy z orenż ratują sprawe czasem

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To tym bardziej powinieneś mieć za darmo. Wołaj kolegów z podwórka niech skroją jakieś kino, a potem jak Artur Rojek śpiewał, wystaw przed domem projektor zapodaj filma i cała okolica będzie ukontentowana!Adam pisze:no super tyko że ja nie mieszkam w wawce ino w kraku i do tego w hucie

w hucie co innego jest za darmo

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Toś chyba nie czytał mojej opinii o "Johnie Carterze" i ja raczej po raz kolejny do kina się nie wybiorę.. To już bardziej Mystery, Mefisto i muaddib_bw.Ghostek pisze:Przecież jak Wawrzek i Myster nie dopykają Carterowi tych 500 baniek, to nie będzie skoru do kupienia - w tym przypadku do drugiej części Cartera.
A Adam tutaj ewidentnie namawia do piractwa. Niech no tylko ACTA, PIPA SOPA się pojawi to się za niego zabierze.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
niby gdzie? chyba nie myślisz że ja fan jakości oglądam jakieś szpetne kinówki czy kamripy z jakichś torentów do których jeszcze nie ma napisów (dobrych!) a które to mi są niezbędne żeby coś zrozumieć niż 5% dialogów
only beverly hills video.

NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Racja, nie czytałem. Kto by miał zdrowie czytać te wszystkie posty...Wawrzyniec pisze: Toś chyba nie czytał mojej opinii o "Johnie Carterze" i ja raczej po raz kolejny do kina się nie wybiorę.. To już bardziej Mystery, Mefisto i muaddib_bw.

Jakaś PIPA dobierająca się do Adama... W sumie nie chciałbym tego zobaczyć.Wawrzyniec pisze:A Adam tutaj ewidentnie namawia do piractwa. Niech no tylko ACTA, PIPA SOPA się pojawi to się za niego zabierze.

cóż. wystarczyć Wam musi forumowa opowieść pt. "bladu+murzynka" 

NO CD = NO SALE
Ja już byłem dwa razyWawrzyniec pisze:Toś chyba nie czytał mojej opinii o "Johnie Carterze" i ja raczej po raz kolejny do kina się nie wybiorę.. To już bardziej Mystery, Mefisto i muaddib_bw.