Może dlatego, że była mega chujnia, na co mnóstwo osób się skarżyłoTemplar pisze: No właśnie, dwójka M:I też sporo zarobiła i na kolejną część przyszło nam czekać 6 lat

Może dlatego, że była mega chujnia, na co mnóstwo osób się skarżyłoTemplar pisze: No właśnie, dwójka M:I też sporo zarobiła i na kolejną część przyszło nam czekać 6 lat
Transformersy też chujnia i ludziska chodzą na nie cały czasMefisto pisze:Może dlatego, że była mega chujnia, na co mnóstwo osób się skarżyło
Que?Disney miał się czego obawiać. Realizacja filmu Andrew Stantona ("Gdzie jest Nemo", "Wall-E") pochłonęła ponad 250 mln dolarów, co dało mu piąte miejsce na liście najdroższych filmów świata.
no przecież chyba już wyraźnie i obszernie na temat scoru się wypowiadałem?Wawrzyniec pisze:Nic po prostu nie jestem przyzwyczajony do Ciebie, jako neutralnego sprawozdawcę, dlatego też trochę się pogubiłem. Ale jeżeli tak to po prostu na sucho i w pełni obiektywnie komentujesz to już wszystko rozumiem.
To fakt, ponoć masz płytkę zakupić.Adam pisze:no przecież chyba już wyraźnie i obszernie na temat scoru się wypowiadałem?
To przykre.Adam pisze:a bajeczek nie oglądam więc film mnie nie interesuje standardowo
Adam pisze:i mówiłem że Gjaczin pójdzie na dno razem z filmem:
http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,1144 ... sneya.html
Tylko "poszedł na dno", przy "nie ma co liczyć na laury" brzmi zbytnio okrutnieAdam pisze:nie. zwróciłem ino wcześniej uwagę że jak film będzie klapą to gjaczin nie ma co liczyć na laury za swoja muze.
Taka "klapa", która powinna zarobić więcej od "Star Treka", który był sukcesemAdam pisze:to akurat nie jest zaskoczenietylko cóż z tego jak film klapa