Potem będzie dmuchał do mikrofonu wynajdując kolejny motyw bad guya, a następnie powie, że zainspirowała go Mgła Carpentera...Wawrzyniec pisze:A Zimmer na pewno wypali wiele fajek pokoju tworząc tę muzykę.
Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Dla 75-letniego Angelo Badalamentiego szykuje się prawdopodobnie największy projekt w karierze i to w dodatku z Rosji. Skomponuje mianowicie, do dobrze się zapowiadającej, pierwszej rosyjskiej superprodukcji w IMAX 3D "Stalingrad", Fiodora Bondarczuka (9 Kompania), której premiera planowana jest na październik 2013, czyli rok na który przypada 70-lecie bitwy pod Stalingradem.
Zdjęcia z planu filmu:
http://englishrussia.com/2011/09/01/the ... talingrad/
Zdjęcia z planu filmu:
http://englishrussia.com/2011/09/01/the ... talingrad/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Skoro rezyser "9 Kompanii" to może rzeczywiście coś z tego będzie. Chociaż z drugiej strony Nikita Michałkow nie popisał się niepotrzebnym sequel "Spaleni Słońcem 2". Pierwszy film był bardzo dobry, ale sequel, cienki, oj bardzo słaby.
Mimo to ciesze się z angażu Badalamentiego, gdyż cenię tego kompozytora. A od czasu kiedy Lyncha nic nie robi, to nie za wiele o nim słychać.
Chociaż w sumie mnie i tak "Stalingrad" muzycznie będzie się kojarzył z czternotowcem.
Mimo to ciesze się z angażu Badalamentiego, gdyż cenię tego kompozytora. A od czasu kiedy Lyncha nic nie robi, to nie za wiele o nim słychać.
Chociaż w sumie mnie i tak "Stalingrad" muzycznie będzie się kojarzył z czternotowcem.

Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2012 19:09 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Tylko Michałkow nic do tego filmu nie ma, a "Spaleni Słońcem 2" od samego początku zapowiadali się niedorzecznie.
ps. popraw nazwisko reżysera
ps. popraw nazwisko reżysera

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wawrzek, chodzi o Lyncha, oczywiście 

Ale z drugiej strony, Badalamenti komponujący do takiej "Dziewczyny z Tatuażem", to było by toPaweł Stroiński pisze:Wawrzek, chodzi o Lyncha, oczywiście

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
dziadek andżelo pasuje do tego projektu tak, jak ja do nauczania chińskiego w podstawówce 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie, po co brać takiego emeryta, niech lepiej wezmą Briana Tylera.
Ups.
Ale wpadka z tym reżyserem. Oczywiście, że chodziło mi o Lyncha, ale przez to wydanie "The Girl With The Dragon Tattoo" na DVD i Blu-ray trochę mi się pomyliło.

Ups.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
wyłączyłem wpizdu przy 0:04
a ten angaż szora to żadna nowość, rok temu o tym było już wiadomo i było to podane 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tu nie chodzi o angaż Shore'a, który był pewny. Tylko, że po ostatnim średniawym filmie, szykuje się Cronenberg bez trzymanki i na takiego liczę. 

no fakt, jazda bez trzymanki żeby uciekać z kina jak najszybciej, skoro taki reżyser angażuje takie nazwiska
zabrakło Efrona i Cyrus.

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale chyba widać, że to nie jest "Twilight" i może to być dla niego niezła próba oderwania się od tej serii. Zresztą jak się możesz wypowiadać, skoro po 2 sekundach wyłączyłeś? 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tam nagi Pattinson był - też wyłączyłem 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński