Nie lubię dodatkowego softu, prawdę mówiąc już dawno podjąłem decyzję o licytowaniu na maxa, stop bid, ile mogę za to dać, już jak coś zobaczę, ale ciągle łamię zasadyAlthazan pisze:Jak zawsze będzie następny!kiedyśgrześ pisze:God Damn Itprzez tą wymianę zdani przeoczyłem koniec aukcji na fajnego winyla
A ze snajpera to nie łaska skorzystać?
Wrath of the Titans - Javier Navarrete
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Wrath of the Titans - Javier Navarrete
-
Templar
Ale to przez stronę se wybierasz - http://www.snajper.net, zawsze z tego korzystam, lubię 7 sekund przed końcem walnąć swoją ofertękiedyśgrześ pisze:Nie lubię dodatkowego softu
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tak czy siak, dobrze się stało, że to nie Kilar się za to wziął.
I nadal porównanie nie ma sensu.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kilar się skończył na ostatniej kampanii Jarka.DanielosVK pisze:Tak czy siak, dobrze się stało, że to nie Kilar się za to wziął.
I chyba niestety wyszło, że Tomek z Koprem mieli rację.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wiem jak to działa, chodzi mi o podzielenie się hasłami w tym wypadku, to mi nie pasuje; właśnie po to wymyśliłem sobie tego maxa, przeciwko siedmiosekundowcom, jak mnie przebiją to trudnoTemplar pisze:Ale to przez stronę se wybierasz - http://www.snajper.net, zawsze z tego korzystam, lubię 7 sekund przed końcem walnąć swoją ofertękiedyśgrześ pisze:Nie lubię dodatkowego softu
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Kilar się ogólnie zwija, więc mogłeś sobie to Wawrzyniec darowaćWawrzyniec pisze:Kilar się skończył na ostatniej kampanii Jarka.|
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mogłem, ale jestem draniem, więc dałem. 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Całe szczęście tym razem to nie ja byłem głównym agitatorem tej ścieżki, więc tym razem pewnie mniej mi się oberwie niż zwykle. 
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Posłuchałem sampli.
Wybaczcie chłopaki, ale poziom Immortals, więc rozrywka będzie, ale nic ponad to. Szkoda tylko że sygnowana nazwiskiem człowieka, który uchodził przez pewien czas za artystę. No ale kasa robi swoje.
Btw... Bazę sampli to mógł sobie Javier zaktualizować. Te pamiętają chyba jeszcze Media Ventures.
Wybaczcie chłopaki, ale poziom Immortals, więc rozrywka będzie, ale nic ponad to. Szkoda tylko że sygnowana nazwiskiem człowieka, który uchodził przez pewien czas za artystę. No ale kasa robi swoje.
Btw... Bazę sampli to mógł sobie Javier zaktualizować. Te pamiętają chyba jeszcze Media Ventures.

a ja nie słucham tych klipów, poczekam na całe cd. ale widze po komentach że znów wyszło na moje i kolejny pojechał za kasiorę po rcp
no ale niektórzy dalej się będą łudzić że "artyści" zrobią dobry score
Maras będzie miał używanie 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie tylko Marek. Ten score to po prostu broń w rękę krytyków współczesnej muzyki filmowej, RCP, Zimmera i teorii o McScorze. Ale jak już wspomniałem, akurat tym razem to nie ja najbardziej się podniecałem pracą Navarrete. 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale byłeś jednym z podniecających się, więc teraz nie odsuwaj tego od siebie 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tak z ciekawości: to jaki jest Twój stosunek do udziału Shore'a w Zmierzchu?DanielosVK pisze: Ale ten facet wziął ten projekt i wiedział, na co się pisze. Przez to traci w oczach jako artysta. I już jest to skaza na jego twórczości.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Gdyby Shore poszedł kiedykolwiek w RCP to powiedziałbym to samo. Tutaj się tak jednak nie stało. Shore napisał szmirę do szmiry, ale nie stracił jako artysta pod tym względem, że nadal zachował własną indywidualność i styl. Cała rzecz rozbija się tylko o to, że zrobił słabą muzykę. A to zdarza się każdemu. 
Fe.