Ale ten facet wziął ten projekt i wiedział, na co się pisze. Przez to traci w oczach jako artysta. I już jest to skaza na jego twórczości.Bucholc Krok pisze:Nie dramatyzujmy. Dostanie mało znaczący projekt i wolną rękę to się popisze. Tutaj mu nie wypadało znokautować Djawadiego, więc wygra tylko na punkty.
Wrath of the Titans - Javier Navarrete
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Wrath of the Titans - Javier Navarrete
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Też się zastanawiałem - myślałem, że to przeskok do innej płyty (tylko jakiej niby?) - ale "ryzyko" się opłaciło. No może nie do końca.kiedyśgrześ pisze:Fakt, jest przewijarka, ale żenada, nawet się zastanawiałem po co te strzałki
Ja się z tym zgadzam, ale co zrobić, jak dla nich ważniejsze są układziki?DanielosVK pisze:Ale ten facet wziął ten projekt i wiedział, na co się pisze. Przez to traci w oczach jako artysta. I już jest to skaza na jego twórczości.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
DanielosVK pisze:Ale ten facet wziął ten projekt i wiedział, na co się pisze. Przez to traci w oczach jako artysta. I już jest to skaza na jego twórczości.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Czepiacie się.
Są oczywiście RCP naleciałości, ale jest mocny, wyrazisty temat, sekcją dęta daje czadu...
Mi się podoba i czekam na całość
Są oczywiście RCP naleciałości, ale jest mocny, wyrazisty temat, sekcją dęta daje czadu...
Mi się podoba i czekam na całość
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Wyrazisty? Może jest fajnie poorkiestrowany i głośny, ale niestety zwyczajnie miałki.
Fe.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jak dzwoni producent z Hollywoodu to się nie odmawia, na ten przykład, gdyby nie kręcenie nosem, dzisiaj nie kupowalibyśmy completów LOTR Howarda Shore'a, tylko Wojtka KilaraDanielosVK pisze:Ale ten facet wziął ten projekt i wiedział, na co się pisze. Przez to traci w oczach jako artysta. I już jest to skaza na jego twórczości.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Gówno prawda, informacje o rozważaniu Kilara to tylko dziennikarska plota. Poza tym, co to ma tutaj do rzeczy?
Fe.
To akurat nie jest plotka...DanielosVK pisze:Gówno prawda, informacje o rozważaniu Kilara to tylko dziennikarska plota.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Telefon Jacksona do Kilara podczas którego praktycznie odmówił równieżDanielosVK pisze:Gówno prawda, informacje o rozważaniu Kilara to tylko dziennikarska plota. Poza tym, co to ma tutaj do rzeczy?

Znalazłem nawet info, że podobno się zgodził:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=1
no to czekamy
no to czekamy

O, Templar był szybszy...
A Kilar odmówił nie z powodu pieniędzy, czy różnicy zdań co do muzyki, ale zgodził się na jedną część, a producenci chcieli mieć gwarancję, że napisze również do dwóch następnych, na co Kilar nie chciał się zgodzić - nieco przeraził go ogrom zadania i nie chciał się wiązać na lata...
O, Templar był szybszy...

A Kilar odmówił nie z powodu pieniędzy, czy różnicy zdań co do muzyki, ale zgodził się na jedną część, a producenci chcieli mieć gwarancję, że napisze również do dwóch następnych, na co Kilar nie chciał się zgodzić - nieco przeraził go ogrom zadania i nie chciał się wiązać na lata...
Ostatnio zmieniony sob mar 10, 2012 21:54 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.
Obadałem całość klipów dokładnie, a nie tylko temat główny...
No cóż, może źle dobrane, ale poza paroma fragmentami nuda.....
Ale temat fajny
No cóż, może źle dobrane, ale poza paroma fragmentami nuda.....
Ale temat fajny

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
God Damn It
przez tą wymianę zdani przeoczyłem koniec aukcji na fajnego winyla 

Jak zawsze będzie następny!kiedyśgrześ pisze:God Damn Itprzez tą wymianę zdani przeoczyłem koniec aukcji na fajnego winyla