Wrath of the Titans - Javier Navarrete
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Wrath of the Titans - Javier Navarrete
I tu Drogi Templarze możesz być w błędzie, gdyż z tego co wiem, to ci z RCP za wiele nie biorą w przeciwieństwie do innych kompozytorów.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Może akurat u Navarreta była wyprzedaż i postanowił skomponować za pół cenyWawrzyniec pisze:I tu Drogi Templarze możesz być w błędzie, gdyż z tego co wiem, to ci z RCP za wiele nie biorą w przeciwieństwie do innych kompozytorów.

Phi, i tak jeszcze 3 razy wywalą Javiera i w ostatniej chwili wejdzie Tomek na jego miejsce 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Premiera filmu bodajże za 3 tygodnie, więc jak już coś, to raczej JNHDanielosVK pisze:Chyba Olek.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A Extremely Loud & Incredibly Close to w ile Olek napisał, jak nie w 3 tygodnie? 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
To raz tak na spontanieDanielosVK pisze:A Extremely Loud & Incredibly Close to w ile Olek napisał, jak nie w 3 tygodnie?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Swoją drogą nagle ilu się fanów Navarrete znalazło na forum. Wystarczyło by go zatrudnili do jakiejś kupy, w której score zdaje się być pewny w stylu RCP. Jak pisał do niezłych filmów daleko od stylu RCP, to się pies z kulawą nogą nim nie podniecał tutaj. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I może właśnie dzięki więcej osób się Navarrete zainteresuje.
Rety, ale marudy.
Mogę się założyć, że gdyby Djawadi, czy ktoś inny z RCP, albo Tyler czy ktoś jego pokroju by tworzył muzykę to byłoby stękanie i biadolenie o mafii, końcu muzyki filmowej itd. Został wybrany ciekawy kompozytor, mający na swoim koncie kilka ciekawych prac to dalej jest narzekanie, że do takiego shitu komponuje muzykę itd. 
Rety, ale marudy.

Horner Troję trochę podrasuje i będzie jak znalazłMefisto pisze:Phi, i tak jeszcze 3 razy wywalą Javiera i w ostatniej chwili wejdzie Tomek na jego miejsce

A ile hejterówKoper pisze:Swoją drogą nagle ilu się fanów Navarrete znalazło na forum.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taaa i stwierdza, że gościu fajnie RCP kopiuje. Tyle będzie znajomości Navarrete.Wawrzyniec pisze:I może właśnie dzięki więcej osób się Navarrete zainteresuje.

Jak Morris miał komponować do Singha to też się podniecałeś, że będzie fajny score, prawda?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Podnieta pewna była, ale miewałem i miewam większe, więc nie przesadzajmy.Koper pisze:Jak Morris miał komponować do Singha to też się podniecałeś, że będzie fajny score, prawda?

A po za tym co mam się tłumaczyć, zrzędzicie w najlepszym polskim stylu, na zasadzie jak się nie odwrócić dupa z tyłu, prawda?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie rób nas zrzęd, dlatego że patrzymy realistycznie a nie sikamy w majtki jak fanki Biebera na widok jego plakatu. I właśnie Ci dałem przykład dlaczego nie ma się co na zapas podniecać scorami do takich filmów.