Nie, to będzie temat Lizarda.kiedyśgrześ pisze:Nowy temat Spidermana: TA RA RA RAM![]()
Skoro tę informację podało comicbookmovie.com to musi być prawda. Ja nie mogę James Horner komponuje dla Spiderman.

Nie, to będzie temat Lizarda.kiedyśgrześ pisze:Nowy temat Spidermana: TA RA RA RAM![]()
Album z Black Gold miał premierę w tym roku, ale film miał już w 2011 roku, także jednak 2 soundtracki, no i coś mało informacji o tej Cristiadzie, będzie to na 100% w tym roku?Wawrzyniec pisze:Trzy soundtracki Hornera w jednym roku. Idzie w Desplata.
bardzo go lubię, tylko żal dupę ściska, jak 15 raz ten sam temat do filmu wciskaWawrzyniec pisze:Nie wiedziałem, że jesteś aż takim fanboyem Hornera?
Siedmiu Wspaniałych z tym, że w kosmosieWawrzyniec pisze:Zabawne i na swój sposób kuriozalne jest, że Horner nie zrzynał od siebie np. w "Battle Beyond Stars", które znowu jako film jest niezłą zrzynką "Star Wars".
Nie wiem co w tym kuriozalnego, zważywszy, że jeszcze nie bardzo miał z czego zrzynać a tak poza tym to wcale nie jest powiedziane, że nie zrzynał niczego z The Lady in Red; Up from the Depths czy The Watcher - ale czy ktoś zna te scory?Wawrzyniec pisze:Zabawne i na swój sposób kuriozalne jest, że Horner nie zrzynał od siebie np. w "Battle Beyond Stars", które znowu jako film jest niezłą zrzynką "Star Wars".