Może przynajmniej wykorzystają w takim razie motyw Elfmana, dla mnie to jeden z najlepszych motywów w muzyce filmowej, a wśród filmów o superbohaterach to dla mnie istnieją tylko 3 motywy: Superman Williamsa oraz Batman i Spider-Man Elfmana.Wawrzyniec pisze:Gdyż jest to niby reboot serii, ale w sumie nie jest to aż tak wielka zmiana jak w przypadku "Batmanów Burtona" i "Batmanów Nolana". Więc sam nie wiem czy aż konieczne było kręcenie tego wszystkiego od nowa, zamiast po prostu dalsze części w trochę bardziej poważne strony pokierować.
THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) JAMES HORNER?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mroczne i poważne... 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ciekawi mnie, czy w przypadku ewentualnych kontynuacji tego Spider-Mana będą powtarzać przeciwników, bo tak w sumie to dużo ciekawych postaci nie zostało, ja bym chciał jeszcze zobaczyć Carnage'a, Scorpiona i Kingpina, ale podobno prawa do wykorzystania Kingpina w filmie ma nadal Fox, także jego niestety nie zobaczymy, bo już nawet Raimi chciał go dać z tego co słyszałem. Venom mógłby pojawić się ponownie jako główny i jedyny przeciwnik, choć na niego zbyt szybko się raczej nie zdecydują, bo dopiero co w trzeciej części był 5 lat temu 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Cóż, nie zgodzę się; BB ma klimat i skupia się na głównym bohaterze - TDK to już jest zupełnie inny film, bardzo dobry ale zbyt odmienny od BB, brak mu tego " czegoś ".Wojtek pisze:Amen BrotherTemplar pisze:Batman Begins gdyby nie Neeson i Oldman byłoby kompletną kiszką tak jak Superman ReturnsTDK dużo lepszy, choć tu też film ratuje Ledger i Oldman, Bale jako Batman to dla mnie kompletna porażka.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Z mojej perspektywy pierwszy film był bardzo zły, a drugi po prostu złylis23 pisze:Cóż, nie zgodzę się; BB ma klimat i skupia się na głównym bohaterze - TDK to już jest zupełnie inny film, bardzo dobry ale zbyt odmienny od BB, brak mu tego " czegoś ".

Można już usunąć znak zapytania z tytułu tematu:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=55665
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=55665
dlaczego?
a to nie jakaś fanbojska stronka?

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To jest fanbojska strona, ale komiksów. Mogą mieć wejścia u Marvela czy DC.
To największa skarbnica newsów w internecie jeśli chodzi o komiksowe filmy, tudzież filmy sci-fi/fantasy.Adam pisze:dlaczego?a to nie jakaś fanbojska stronka?
A to oficjalna notka, Horner wraz z innymi kompozytorami, weźmie udział w panelu "Behind the Music" na Wonderconie jako kompozytor "Amazing Spider-Man".
poczekajmy
menadżment Hornera nie ma tego tytułu jeszcze podanego, a oni są najszybszy w swoich PDFach zawsze i to z nich często news idzie w świat 

#FUCKVINYL
No, ale teraz są wielkie targi komiksów i najnowsze newsy wypływają w świat jako pierwszeAdam pisze:poczekajmymenadżment Hornera nie ma tego tytułu jeszcze podanego, a oni są najszybszy w swoich PDFach zawsze i to z nich często news idzie w świat

<dream on mode> oby tego nie spieprzył, oby tego nie spieprzył, oby tego nie spieprzył...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nowy temat Spidermana: TA RA RA RAM
Nieważne i tak będzie cool