Wielka Idea a ilustracja filmu
Re: Wielka Idea a ilustracja filmu
nie. każdy mógł z każdego kopiować. ale to nie jest istotą tej dyskusji - po co ten oftop był? sądzę że Hans nie ma sabotażystów którzy mu wynoszą dla innych nagrania, więc nie rzucajmy oskarżeniami o plagiat na lewo i prawo. czy to Hans czy Arnold whatever.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Adam chronologicznie wyszło jak wyszło
już to napisałem kiedyś, ja jestem amatorem, fanem, ja tego nie śledzę na bieżąco, kto co i kiedy 
EDIT: i ponownie, to nie jest offtop, jeśli w każdym Sherlocku jest plumkanie, to znaczy, że stoi za tym jakaś idea, pomysł który obsługuje score, myślałem, że o tym dyskutujemy, a Hansu jest tylko przyczynkiem

EDIT: i ponownie, to nie jest offtop, jeśli w każdym Sherlocku jest plumkanie, to znaczy, że stoi za tym jakaś idea, pomysł który obsługuje score, myślałem, że o tym dyskutujemy, a Hansu jest tylko przyczynkiem
Ostatnio, przy Sherlocku to mu jedna grupka całe studio wyniosłaAdam pisze:sądzę że Hans nie ma sabotażystów którzy mu wynoszą dla innych nagrania, więc nie rzucajmy oskarżeniami o plagiat na lewo i prawo. czy to Hans czy Arnold whatever.

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
No niestety, to był chyba jego największy błąd w życiukiedyśgrześ pisze:a to on ich wpuścił do środka![]()

oj toż ledwo 55 lat żyje, poczekajmy bo do 80tki daleko, a w tym tempie jak będzie dalej fejlował jak do tej pory to Guiness bliski 

#FUCKVINYL
Ale jednej rzeczy to się chyba nauczył po ostatnim Sherlocku:Adam pisze:oj toż ledwo 55 lat żyje, poczekajmy bo do 80tki daleko, a w tym tempie jak będzie dalej fejlował jak do tej pory to Guiness bliski
http://www.youtube.com/watch?v=cQpow1iZDSc
Chyba jutro bana będę miał

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +