Ty już nawet mnie nie strasz tym czymś.Marek Łach pisze:Zawsze może wskoczyć The Election of Barack Obama
Oskary, oskary
Stopklatka podała swoje typy:
"NAJLEPSZA MUZYKA
W tej kategorii trzymamy kciuki za naszego Abla Korzeniowskiego i jego muzykę do filmu "A Single Man". Mimo iż nie jest on zdecydowanym faworytem, my absolutnie wierzymy w jego nominację.
Przewidywane nominacje:
Informator - Marvin Hamlisch
Odlot - Michael Giacchino
Sherlock Holmes - Hans Zimmer
A Single Man - Abel Korzeniowski
Możliwe niespodzianki: Star Trek, A Single Man, The Last Station, Księżniczka i żaba, Coco Chanel , Fantastyczny Pan Lis, W chmurach"
O Sherlocku też myślałem, nawet dałem go do mojej wstępnej "5", ale ze względu na wszelkie niesnaski między Zimmerem i Akademią odpuściłem go sobie.
"NAJLEPSZA MUZYKA
W tej kategorii trzymamy kciuki za naszego Abla Korzeniowskiego i jego muzykę do filmu "A Single Man". Mimo iż nie jest on zdecydowanym faworytem, my absolutnie wierzymy w jego nominację.
Przewidywane nominacje:
Informator - Marvin Hamlisch
Odlot - Michael Giacchino
Sherlock Holmes - Hans Zimmer
A Single Man - Abel Korzeniowski
Możliwe niespodzianki: Star Trek, A Single Man, The Last Station, Księżniczka i żaba, Coco Chanel , Fantastyczny Pan Lis, W chmurach"
O Sherlocku też myślałem, nawet dałem go do mojej wstępnej "5", ale ze względu na wszelkie niesnaski między Zimmerem i Akademią odpuściłem go sobie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra to i ja trochę "odpicuję" moje typy:
Stare:
"Avatar" - James Horner
"The Informant" - Marvin Hamlisch
"Up" - Michael Giacchino
"Up in the Air" - Rolf Kent
"A Single Man" - Abel Korzeniowski
Mam nadzieję, że za wytypowanie przynajmniej dwóch czy trzech można liczyć na dozgonny szacunek?
Co do tego Korzeniowskiego dalej nie jestem pewny, ale w sumie ta muzyka powinna się Akademii spodobać i niech nie będzie, że nie jestem patriotyczny, chociaż wiadomo jak jest naprawdę
Dalej nie jestem pewny, czy jednak nie wywalić tego "A Single Man" i władować tam "The Hurt Locker", gdyż film jest dość popularny
Usunąłem Desplata ze swojej listy, gdyż z pewnych źródeł dowiedziałem się, że w tym roku Akademia Desplata nie nominuje, w zamian za co, da mu za rok Oscara za "The Tree of Life".
Stare:
Nowe:"Avatar" - James Horner
"Up" - Michael Giacchino
"Amelia" - Gabriel Yared
Jakiś score - Alexandre Desplata
"Avatar" - James Horner
"Up" - Michael Giacchino
"Up in the Air" - Rolf Kent
"A Single Man" - Abel Korzeniowski
Mam nadzieję, że za wytypowanie przynajmniej dwóch czy trzech można liczyć na dozgonny szacunek?
Co do tego Korzeniowskiego dalej nie jestem pewny, ale w sumie ta muzyka powinna się Akademii spodobać i niech nie będzie, że nie jestem patriotyczny, chociaż wiadomo jak jest naprawdę
Dalej nie jestem pewny, czy jednak nie wywalić tego "A Single Man" i władować tam "The Hurt Locker", gdyż film jest dość popularny
Usunąłem Desplata ze swojej listy, gdyż z pewnych źródeł dowiedziałem się, że w tym roku Akademia Desplata nie nominuje, w zamian za co, da mu za rok Oscara za "The Tree of Life".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Stare:
1. AVATAR (James Horner)
2. A SINGLE MAN (Abel Korzeniowski)
3. FANTASTIC MR. FOX (Alexandre Desplat)
4. THE INFORMANT (Marvin Hamlisch)
5. UP (Michael Giacchino)
Ostatecznie za Kenta dałem Korzeniowskiego, mam nadzieję, że dobrze zrobiłem
Nowe:1. AVATAR (James Horner)
2. SHERLOCK HOLMES (Hans Zimmer)
3. THE HURT LOCKER (Marco Beltrami / Buck Sanders)
4. UP IN THE AIR (Rolfe Kent)
1. AVATAR (James Horner)
2. A SINGLE MAN (Abel Korzeniowski)
3. FANTASTIC MR. FOX (Alexandre Desplat)
4. THE INFORMANT (Marvin Hamlisch)
Ostatecznie za Kenta dałem Korzeniowskiego, mam nadzieję, że dobrze zrobiłem
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: