Na mnie nie zwalaj, nic w temacie nie zmieniałem. Sam żeś pewnie wywalił Sato jak wywalałeś dopisek o HotSpot.Mystery Man pisze:Koper musiał zmienić, jak ankietę wstawiał. Już lepiej?
Naoki Sato - Gaku
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Gaku
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Re: Naoki Sato - Gaku
Obok "Cravesse" bardzo dobre jest również "Air Rescue". Ogólnie score porządny, choć ta strona emocjonalno-liryczna nieco zlewa się potem i powtarzalna jest. Jednak moim zdaniem jeden z lepszych score'ów tego roku i Sato nieco naciągana **** się należy.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Bardzo przyjemny score - dla mnie Sato brzmi (albo daje podobny fun) jak Zimmer lat 90-tych, niektóre wejścia dęciaków spokojnie mogłyby wskoczyć do ścieżki typu Backdraft.
Bardzo fajnie się tego słucha, choć mam obawy czy w filmie czasem nie wypada to strasznie kiczowato. W każdym razie albumik to jeden z najprzyjemniejszych score'ów rozrywkowych, jakie w tym roku słuchałem.

Myster kiedy dasz namiary na pozostałe Saty?
w połowie stycznia wychodzi następny, nie mam sił do gościa 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
http://www.filmtracks.com/titles/peak_rescuers.html
LOL, że to w ogóle zrecenzował. Choć chyba Space Battleship Yamato też reckował.
LOL, że to w ogóle zrecenzował. Choć chyba Space Battleship Yamato też reckował.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
taaa.. Klami odkrywa ameryke bo 2 scory zna
ale dobrze od czegoś cza zacząć.

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie, no trzeba pochwalić, że się chłopak otwiera na inne kraje... 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Szok przeżył jak wyczaił, że poza USA też zatrudniają orkiestry i nagrywają muzykę do filmów. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zamiast pochwalić, że uczciwie zrecenzował ten soundtrack to się doszukujecie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
ale my chwalimy przecież
o fejlach to chodziło o inne recki np nowego Hornera 

#FUCKVINYL
Dla kogo fail, dla tego fail, dla mnie Black Gold jak najbardziej zasługuje na 4.Adam pisze:ale my chwalimy przecieżo fejlach to chodziło o inne recki np nowego Hornera
No, w końcu dorwałem. Muzyka faktycznie świetna, aczkolwiek na dłuższą metę niezbyt oryginalna. Ot, solidny, miejscami naprawdę świetny score za który 4 się z buta należy. Ale nie przeceniałbym go i nie okrzykiwał arcydziełem.
4 / 5
4 / 5