Czego ostatnio słuchaliście?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
Właśnie oglądam coś co się nazywa Rango, może ktoś mnie uświadomi, kto napisał do tego muzykę zanim dotrę do napisów końcowych, taka zimmerszczyzna przeplatana nieznośną ilością cytatów, chciałbym autorowi wysłać list z jakąś substancją, najlepiej białym proszkiem... teraz to modne 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tak, właśnie sprawdziłem we własnym zakresie, zgroza! Nic to, jeszcze ze 20 minut.DanielosVK pisze:Zimmer... rzekomo.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakbyś chciał się trochę więcej o tej niby nieznośnej muzyce dowiedzieć:
http://muzykafilmowa.pl/recenzja,279,rango.html

http://muzykafilmowa.pl/recenzja,279,rango.html

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Abel Korzeniowski - "W.E."
Bardzo dobra muzyka, mimo pewnych zapożyczeń od "Samotnego mężczyzny". Liryczna, śliczna ścieżka.
4/5
The Vow
Składanka piosenek z filmów. Dobrze się tego słucha, są dwie perełki ("Get Some" Lykke Li oraz "Pictures of You" The Cure), niby nic wielkiego, ale ma w sobie coś.
3,5/5
Bardzo dobra muzyka, mimo pewnych zapożyczeń od "Samotnego mężczyzny". Liryczna, śliczna ścieżka.
4/5
The Vow
Składanka piosenek z filmów. Dobrze się tego słucha, są dwie perełki ("Get Some" Lykke Li oraz "Pictures of You" The Cure), niby nic wielkiego, ale ma w sobie coś.
3,5/5
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Safe House
Dziś lecę na to do kina. Zobaczymy co tam ciekawego Denzel i Ryan pokażą.
Co do muzyki, to ona mnie jakoś wybitnie nie porywa. Takie popierdywanie, które w warunkach filmowych pewnie będzie się lepiej sprawowało. Album można byłoby spokojnie okroić o połowę i tylko lepiej by się to ogólnemu "listening experinece" przysłużyło. Kilka utworów całkiem fajnych, kilka totalnych zieeewów. Takie se
Dziś lecę na to do kina. Zobaczymy co tam ciekawego Denzel i Ryan pokażą.
Co do muzyki, to ona mnie jakoś wybitnie nie porywa. Takie popierdywanie, które w warunkach filmowych pewnie będzie się lepiej sprawowało. Album można byłoby spokojnie okroić o połowę i tylko lepiej by się to ogólnemu "listening experinece" przysłużyło. Kilka utworów całkiem fajnych, kilka totalnych zieeewów. Takie se

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Andrew Lockington - Mysterious Island
Fajna praca. Nie spodziewałem się, że płyta ta wciągnie mnie tak bardzo. Jest kilka naprawdę zacnych momentów, choć cały score do najoryginalniejszych nie należy. Ot przygoda w pełnym tego słowa znaczeniu - napisana w klasyczny sposób i w takowy zaprezentowana. Na równi z Carterem jest to jedna z najczęściej słuchanych ostatnio przeze mnie partytur.
Fajna praca. Nie spodziewałem się, że płyta ta wciągnie mnie tak bardzo. Jest kilka naprawdę zacnych momentów, choć cały score do najoryginalniejszych nie należy. Ot przygoda w pełnym tego słowa znaczeniu - napisana w klasyczny sposób i w takowy zaprezentowana. Na równi z Carterem jest to jedna z najczęściej słuchanych ostatnio przeze mnie partytur.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Miklós Rózsa - El Cid
Geniusz.
Co prawda 2,5 godziny ciągłego atakowania słuchacza dęciakami zaczyna powodować, że z czasem głowa pęka, ale i tak jest to geniusz nad geniusze. A temat Cyda to jeden z najbardziej mocarnych tematów, jakie znam.
6/5
Geniusz.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Goldsmith - Alien
W ramach katowania się perspektywą marnotrawstwa dobrego SF przez Streitenfelda, musiałem wziąć na świecznik prawie-że-najlepsze sci-fi.
Klękajcie, narody!
W ramach katowania się perspektywą marnotrawstwa dobrego SF przez Streitenfelda, musiałem wziąć na świecznik prawie-że-najlepsze sci-fi.

The Black Tulip - Christopher Young
w chuj dobre, czemu nikt tego jeszcze nie wydał?

w chuj dobre, czemu nikt tego jeszcze nie wydał?
jak to nie
sam Chris se to wydał tłoczone we własnej nowo otwartej wytwórni
i jeszcze autografy daje 

NO CD = NO SALE
Komu daje to daje...Adam pisze:jeszcze autografy daje

promo i tyleAdam pisze:jak to niesam Chris se to wydał tłoczone we własnej nowo otwartej wytwórni
i jeszcze autografy daje