A jak napiszę, że idę już spaćEle pisze:Dzisiaj zagadki nie będzie, będzie jutro
Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Proponuję odjąć wszystkim jak leci po jakieś 1500 postów. 
Osoby, które mają mniej niż 1500 to albo by miały 0 albo jakąś wartość ujemną (czyli: ktoś ma 800 - 1500 to by miał -700), kwestia do dyskusji. W przypadku wartości ujemnych można powstawiać kompozytorów partaczy. Przykład:
od -1500 do -1400 -> Tadeusz Kowalski
od -1399 do -1300 -> Edward Gałązka
itd.
Im większy partacz, tym więcej miałby punktów ujemnych.
Osoby, które mają mniej niż 1500 to albo by miały 0 albo jakąś wartość ujemną (czyli: ktoś ma 800 - 1500 to by miał -700), kwestia do dyskusji. W przypadku wartości ujemnych można powstawiać kompozytorów partaczy. Przykład:
od -1500 do -1400 -> Tadeusz Kowalski
od -1399 do -1300 -> Edward Gałązka
itd.
Im większy partacz, tym więcej miałby punktów ujemnych.
Tak na marginesie, rozpoznaje ktoś muzykę z momentu ataku
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=62757
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=62757
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie no wiadomo, że trudno zadowolić i taka lista nie była na pewno łatwa do ułożenia co nie zmienia fakty, że John Williams jest wręcz nieprzyzwoicie nisko. Ja jestem świadom, że tu jest dość spore lobby Ennio Morricone, ale mimo wszystko to drugiego miejsca moim zdaniem się wręcz należy.Łukasz Wudarski pisze:Nigdy nie ma tak żeby wszystkich zadowolić
A może zrobimy tak, że zwycięsca tych "zgadywane" będzie dostawał w nagrodę kompozytora jakiego sobie zapragnie
Ja kojarzę skądś muzykę z samego początku filmuTak na marginesie, rozpoznaje ktoś muzykę z momentu ataku
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylko które w takim razie dla Morricone, bo wiadmo, że Herrmann ma pierwsze..Wawrzyniec pisze:Ja jestem świadom, że tu jest dość spore lobby Ennio Morricone, ale mimo wszystko to drugiego miejsca moim zdaniem się wręcz należy.
Myślisz, że przy takiej zasadzie prędko dostaniesz "swojego" kompozytora?A może zrobimy tak, że zwycięsca tych "zgadywane" będzie dostawał w nagrodę kompozytora jakiego sobie zapragnieI tak też teraz Mystery w nagrodę mógłby zostać Michaelem Giacchino
![]()
![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie no Herrmann dostałby drugie miejsca zaraz po Morricone, a przed WilliamsemBucholc Krok pisze:Tylko które w takim razie dla Morricone, bo wiadmo, że Herrmann ma pierwsze...
Ale w sumie sytuacja jest taka, że ja sam nie wiem kogo miałbym wybraćBucholc Krok pisze:Myślisz, że przy takiej zasadzie prędko dostaniesz "swojego" kompozytora?To już chyba lepiej za posty..
P.S. A Mystery początek tego filmu naprawdę świetny, ale końcówka do bani
Analitycy stwierdzili, że należy zadać underscore
Toteż zadaję!
http://matmen123.wrzuta.pl/audio/6VtZg4SLMyL/underscore
Toteż zadaję!
http://matmen123.wrzuta.pl/audio/6VtZg4SLMyL/underscore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rzeczywiście underscore jak się patrzy
Zalatuje mi "Matrixem" i teraz mam problem. Gdyż mam wszystkie płyty do "Matrixa" i ja nie powiem, że to któryś tam "Matrix" to się skompromituję, że mam te płyty i nie potrafiłem zgadnąć zagadki. Z drugiej strony jak spudłuję, to się też skompromituję, że nie znam na tyle dobrze płyt, które posiadam. Bądź tu mądry
A ja też jeszcze nie wiem czy zadałeś to z wydań dwupłytowych czy nie