Remote Control - czyli kto zrobił co
Oj było ostro
Tutaj było chyba najwięcej śmiechu, z mojej strony rzecz jasna, bo panowie to sobie do gardeł skakali
http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0

Tutaj było chyba najwięcej śmiechu, z mojej strony rzecz jasna, bo panowie to sobie do gardeł skakali

http://www.filmmusic.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja też to kiedyś czytałem i nie ukrywam, że było to dość interesujęce 
Dlatego też nie lada się zdziwiłem, kiedy zobaczyłem, że nagle tutaj się Adam pojawił
Znaczy, aby być szczerym i dokładnym to moja pierwsza reakcja była: "O Fuck! No to już po mnie. Koniec sielanki."
A druga dopiero była "On tu
"
Ale w sumie to i tak jesteśmy taką jedną wielką rodziną
Tak w sumie patrzeć to wystarczyłby jeden duży stół w restauracji i byśmy wszyscy sobie przy nim grzecznie usiedli i byśmy sobie porozmawiali o tym i o tamtym
Byłoby na pewno ciekawie 

Dlatego też nie lada się zdziwiłem, kiedy zobaczyłem, że nagle tutaj się Adam pojawił

Znaczy, aby być szczerym i dokładnym to moja pierwsza reakcja była: "O Fuck! No to już po mnie. Koniec sielanki."

A druga dopiero była "On tu

Ale w sumie to i tak jesteśmy taką jedną wielką rodziną

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie chcę robić tutaj Elemu off-topica kolejnego, dlatego też postaram się wrócić do tematu. Gdyż naszła mnie pewna myśl i jednej rzeczy nie rozumiem?
Gdyż skoro Ci wszyscy pomagierzy są naprawdę tacy super i jak niby widzimy potrafią tworzyć naprawdę niezłą muzykę, to dlaczego jak przyjdzie co do czego i jak sami pracują nad jakimiś score'ami to w większości przypadków wychodzi taka przysłowiowa "nędza"

#WinaHansa #IStandByDaenerys