David Arnold - Olympic Symphony London 2012
Re: David Arnold - Olympic Symphony London 2012
nie. cieszyłem się tylko że dostał takie zlecenie bo to najwyższy możliwy honor dla kompozytora od własnego kraju. ciesyłem się z całej tej otoczki i tym że on to od przeszło roku przeżywa jakby 100 oskarów dostał. ale mnie nie interesuje to pod wzgledem muzycznym i sportowym. jeszcze jakby można było liczyć na jakieś pełne płyty z tego projektu jak kiedyś Williamsa, to może i bym przesłuchał. ale nie będzie czegoś takiego, więc pewnie poza jakimiś filmikami na yt nie obejrzę nic, bo nie mam TV a nawet jesli bym miał to i tak nie oglądał bym olimpiad czy ceremonii. mnie bardziej interesuje jego działnośc jako ambasadora unicefu 

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Adam nie wierzę, że nie słuchałeś żadnego olimpijskiego Williamsa 

Ostatnio zmieniony wt lut 21, 2012 21:23 pm przez muaddib_dw, łącznie zmieniany 1 raz.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
nie. kiedys z pół Summon The Heroes ale to chyba nie z olimpiady?
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Dzięki Danielos jedyny co stoi na straży i czuwa nad tym wspaniałym językiemDanielosVK pisze:Druga wieża też.

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Adam pisze:nie. kiedys z pół Summon The Heroes ale to chyba nie z olimpiady?

nie chce mi się guglować! ale już zguglowałem, no więc słuchałem połowe. a tego z orłem na okładce wcale.
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
thx ale nie skorzystam z linku. wystarczy mi moc w innych jego scorach, a nie jakichś pierdołach, nie bede słuchał każdej jednej płyty dla zasady, bo nie sram czasem i przede wszystkim nie ma to dla mnie sensu. lepiej poświęcić czas na odkrywanie innych regionów kulturowych lub innych nazwisk. bo czy będę znał 300 czy 301 płyt Dżona, w niczym mi nie pomoże ani nie da satysfakcji z innych płt które w tym zasie mogę poznac.
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ale pisząc to w podkładzie zrobiłbyś już połowę Call of the Champions, a mi jedynie o ten, a nie o całą płytę, kawałek chodziAdam pisze:wystarczy mi moc w innych jego scorach, a nie jakichś pierdołach, nie bede słuchał każdej jednej płyty dla zasady, bo nie sram czasem i przede wszystkim nie ma to dla mnie sensu. lepiej poświęcić czas na odkrywanie innych regionów kulturowych lub innych nazwisk. bo czy będę znał 300 czy 301 płyt Dżona, w niczym mi nie pomoże ani nie da satysfakcji z innych płt które w tym zasie mogę poznac.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zostało mi po tym, jak w gimnazjum jako jedyny w klasie ogarniałem ortografię.muaddib_dw pisze:Dzięki Danielos jedyny co stoi na straży i czuwa nad tym wspaniałym językiemDanielosVK pisze:Druga wieża też.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wojteł
- John Williams
A na Tylera czasu jakoś mu nie szkodaAdam pisze:thx ale nie skorzystam z linku. wystarczy mi moc w innych jego scorach, a nie jakichś pierdołach, nie bede słuchał każdej jednej płyty dla zasady, bo nie sram czasem i przede wszystkim nie ma to dla mnie sensu. lepiej poświęcić czas na odkrywanie innych regionów kulturowych lub innych nazwisk.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
znając jakieś 100 płyt Dżona, zamiast słuchać 101, to wolę posłuchać jakiegoś nowego Tylera, choć nie każdego oczywiście.
nie rozumiem w czym problem?
to że Ty nie słuchasz bo Ci się nie podoba nazwisko, nie znaczy że ja nie mogę posłuchać paru jego płyt. połowy i tak nie znam i nie zamierzam i było to już wałkowane.
nie rozumiem w czym problem?

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Nazwisko ma bardzo ładne, to jego muzyka jest tym, co mi się nie podoba 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
no i? to już Twój problem a nie mój. Mnie sie nie podoba słuchać milion płyt Dżona bo mi to nie jest do szczęścia potrzebne.
#FUCKVINYL