Tak, gdyż gdybym zgadł to musiałbym zadać zagadkę, a moją najlepszą trafił szlagBucholc Krok pisze:Ciekawe, czy też tak spokojnie byś ponosił, gdybyś znał odpowiedź?

Ale gdybyś znał odpowiedź to zgodnie z narzuconą sobie karą chyba byś nie odpowiadał?Wawrzyniec pisze:Tak, gdyż gdybym zgadł to musiałbym zadać zagadkę, a moją najlepszą trafił szlag
No już bez przesady.. The Black Cauldron znalazłem..Mystery Man pisze: Bucholc to leń, po trzech podpowiedziach nie będzie mu się chciało szukać,
Tak, widziałem go. Dlatego napisałem o ciekawszej rozgrywce pod koniec.Ele wrócił![]()
![]()
,
Widziałem go tutaj dzisiaj rano jak się krzątał. Dlatego też byłem jak w skowronkach, gdyż widząc, że jest na forum udało mi sie zgadnąć zagadkę przed nim. I to był kolejny powód mego uniesienia, które skończyło się w istnie ikarowskim styly.Mystery Man pisze:Ele wrócił![]()
![]()
Dokładnie, gdyż zasady są po to, aby je przestrzegać, a nie w tak okropny i haniebny sposób je łamać jak ja to zrobiłem.Bucholc Krok pisze:Ale gdybyś znał odpowiedź to zgodnie z narzuconą sobie karą chyba byś nie odpowiadał?
A mnie się zdawało, że to VPRFreeMan odgadłBucholc Krok pisze:No już bez przesady.. The Black Cauldron znalazłem..
Nie przypominaj mi. Zapodałem istnie babuchową zagadkę, nie ma tej płyty na soundtracollector, trudzilibyście się, że aż miło byłoby patrzećVPFreeMan pisze:No troszeczkę Wawrzyniec dziś się zapędził, hehe![]()
Pewnyś swego, a już parę razy się zdziwiłeś.Wawrzyniec pisze:Nie przypominaj mi. Zapodałem istnie babuchową zagadkę, nie ma tej płyty na soundtracollector, trudzilibyście się, że aż miło byłoby patrzeć![]()
Nie krójmy, nie krójmy..gdyż znająć życie, to teraz Ele odgadnie zagadkę Mystery'ego, następnie Mystery odadnie zagadę Ele i "Nie żyje Król"
Bucholc Krok pisze:Pewnyś swego, a już parę razy się zdziwiłeś.;)
Mnie się nie pytaj, to Adam jest specjalistą od płyt i soundtrackcollector. Płyta jest gdzieś z 2002/2003 roku, jakby co jest na amazonie do kupienia.Bucholc Krok pisze:Pytanie, dlaczego tej płyty nie ma na SC?Może jest tak świeża, że jeszcze jej nie zdążyli dodać?
Żadna składanka. Soundtrack, normalny jak się patrzyBucholc Krok pisze:Może jakaś składanka..