Mozarty 2008- RMF CLASSIC 22 LUTY
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Mozarty 2008- RMF CLASSIC 22 LUTY
skład żyri : Michał Lorenc, Jan A.P Kaczmarek, Krzesimir Dębski , Michał Kwieciński.
To będzie na żywo emitowane gdzieś ?
To będzie na żywo emitowane gdzieś ?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Mozarty 2008- RMF CLASSIC 22 LUTY
<załamka> to znajdź mi w naszym kraju większe "asy"DanielosVK pisze:Ale jury, same asy

gala może będzie na antenie radia na żywo, a może ja zrobię butloga komem jak się mi uda wyrwać na nią.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Chociażby Preisner i Kilar, którym żaden z powyżej wymienionych do pięt nie dorasta.
Chodziło jednak o to, że się po prostu dobrali głośni medialnie emeryci, szczególnie Kaczmarek. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
ahahaha.. Kilar jest roślinką, z domu nie wychodzi i ledwo mówi, a Preisner się skończył 15 lat temu i nikt o nim nie pamięta zresztą sam na własne życzenie publicznie sie na nasz kraj obraził wiele lat temu. dlatego napisałem tam magiczne słowo "tworzących" czyli wciąż pracujących.DanielosVK pisze:Chociażby Preisner i Kilar, którym żaden z powyżej wymienionych do pięt nie dorasta.![]()
#FUCKVINYL
Ale Dębski i Lorenc to na obecną chwilę najlepsi polscy kompozytorzy.DanielosVK pisze:Chociażby Preisner i Kilar, którym żaden z powyżej wymienionych do pięt nie dorasta.Chodziło jednak o to, że się po prostu dobrali głośni medialnie emeryci, szczególnie Kaczmarek.
szkoda w ogóle dyskutowac bo Danielos nie ma pojęcia co pisze w tym temacie.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Pojęcia to Ty chyba nie masz pisząc, że Preisner się skończył 15 lat temu.
A Kaczmarek to tak twórczy ostatnio, że hoho.

Fe.
Dokładnie w 2000 r - ostatnimi dobrymi pracami Aberdeen i Weiser. Późniejsze to 20-paro minutowe plumkadła nic nie wnoszące pisane do filmów o których nikt nie słyszał, bo i nikt go nie chce nigdzie na jego własne zyczenie i postepowanie. tak samo i bynajmniej Anonyma będąca odrzutami z jego poprzednich scorów. I możesz mi wierzyć że o Preisnerze wiem bardzo dużo, również prywatnie jak mało kto, ale to nie temat o nim i nie mam zamiaru tutaj oftopować bo temat na to nie zasługuje. Szacun dla RMFu za ten konkurs, mimo że w innych dziedzinach robią fejle.
Ostatnio zmieniony wt lut 14, 2012 17:25 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Weiser był w 2001. To daje 11 lat. Poza tym uważam, że The Beautiful Country to również dobry score.
Fe.
Film miał premierę 9.01.2001 więc nie kłóć się o daty kalendarzowe bo w tym przykładzie to bullszit 

#FUCKVINYL
Marzyciel Kaczmarka powstał 8 lat temu i nazywasz go emerytem, a jak Preisner stworzył ostatnio coś dobrego jakieś 10 lat temu to już jest spokoDanielosVK pisze:Weiser był w 2001. To daje 11 lat. Poza tym uważam, że The Beautiful Country to również dobry score.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale Preisner coś osiągnął artystycznie, a Kaczmarek odebrał Oscara i miał wylane, stając się medialnym VIPem. Jest jakaś różnica. Poza tym nadal uważam "The Beautiful Country" za dobry score, a ten powstał 7 lat temu.Templar pisze:Marzyciel Kaczmarka powstał 8 lat temu i nazywasz go emerytem, a jak Preisner stworzył ostatnio coś dobrego jakieś 10 lat temu to już jest spokoDanielosVK pisze:Weiser był w 2001. To daje 11 lat. Poza tym uważam, że The Beautiful Country to również dobry score.
Co za porażający inteligencją podjazd, po prostu się kłaniam.Adam pisze:płaczmy z danielosem że szora do żyri nie wzięli![]()

Fe.
kolejny fejl... a Kaczmarek to niby spadł z nieba na galę i dostał oskara za Marzyciela i nic wczesniej nie zrobił artystycznego przez 10 lat pracy?DanielosVK pisze:Ale Preisner coś osiągnął artystycznie, a Kaczmarek odebrał Oscara i miał wylane, stając się medialnym VIPem. Jest jakaś różnica.

no i? jeden scorek. a Kaczmarek to nie zrobił potem Hachiko, Visitora, Evening, Paszendale czy War & Peace?Poza tym nadal uważam "The Beautiful Country" za dobry score, a ten powstał 7 lat temu.
Ostatnio zmieniony wt lut 14, 2012 17:38 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL