Remote Control - czyli kto zrobił co
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
WSZYSTKOEle pisze:Wow, co masz na myśli konkretnie?

Nick Glennie Smith - 1SQ, Barbarian Horde, What Shall We Die For, Science And Religion
Największy szok to jeden z moich ulubionych utworów "Zimmera" ostatnich lat "I Don't Think Now Is The Best Time" - Atli Örvarsson, Tom Gire & Jon Sponsler, Nick Glennie Smith, Geoff Zanelli...
Jeżeli mamy być dokładni, to jeszcze Henry Jackman, który napisał to głośne wejście tematu miłosnego"I Don't Think Now Is The Best Time" - Atli Örvarsson, Tom Gire & Jon Sponsler, Nick Glennie Smith, Geoff Zanelli...

Moim zdaniem, mimo wszystko brawa dla tych panów, bo mimo wielkiej ilości nazwisk pracujących czasami nad jednym utworem, to wszystko łączy się w jedną całość, i słucha się tego tak jakby to napisała jedna osoba.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja wiem co, no ale Wy książeczkom i temu co mówię nie wierzycie, więc trudno zachowam te informacje dla siebieBeyond Rangoon (HZ)
Trudno powiedzieć dokładnie co, jest suita składająca się z 10 minut materiału Glennie Smitha, którą później zuploaduje. Możliwe, że jest tam jakiś materiał którego nie było na płycie.

A podstawowe pytanie: Czy te wszystkie wymienione utwory zostały samodzielnie przez tych kompozytorów stworzone/skomponowane/napisane, czy też należy to uznać za częściową pracę? Jakby co to ja dalej jestem sceptyczny

Czy nie pisałem wyraźnie? "Zawsze dwóch ich jest. Nie więcej, nie mniej"Adam z Koprem, z przyczyn ideologicznych rzecz jasna, chyba tu nie zaglądają? A nie, pomyłka.. tylko Koper.. przynajmniej konsekwentny.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To chyba cytat tego malego, zielonego i wlochatego od Lucasa? Nie pasuje do nas, bo mnie z Koprem nic nie łączyWawrzyniec pisze:Czy nie pisałem wyraźnie? "Zawsze dwóch ich jest. Nie więcej, nie mniej"![]()
Jakby co to jeden powie drugiemu, zobaczysz
![]()
Tak łatwo mi to nie ujdzie

NO CD = NO SALE