Bluźnisz Panie oj bluźnisz przeciw fanom muzyki filmowej.kiedyśgrześ pisze:nikt o zdrowych zmysłach nie siedzi w kinie do końca napisów
Bladu wyszedłeś ostatni z sali z Star Warsów I wczoraj, czy kiedy tam byłeś? Tak przy okazji, jak 3D wydadło ?
Bluźnisz Panie oj bluźnisz przeciw fanom muzyki filmowej.kiedyśgrześ pisze:nikt o zdrowych zmysłach nie siedzi w kinie do końca napisów
Jeszcze nie byłem , w końcu na Hugo 3D poszedłem przecieżArthur pisze:Bluźnisz Panie oj bluźnisz przeciw fanom muzyki filmowej.kiedyśgrześ pisze:nikt o zdrowych zmysłach nie siedzi w kinie do końca napisów
Bladu wyszedłeś ostatni z sali z Star Warsów I wczoraj, czy kiedy tam byłeś? Tak przy okazji, jak 3D wydadło ?
No ja akurat zawsze siedzę do końca i śmieję się z ludzi, którzy przychodzą na 2-godzinny film (w Multikinie jeszcze +30 minut reklamkiedyśgrześ pisze:Światała się zapalają, człowiek opuszcza salę, nikt o zdrowych zmysłach nie siedzi w kinie do końca napisów
Mnie to nie śmieszyArthur pisze:Walentynki- tylko z Papa Dżonem
ale jakby pożar faktycznie wybuchł podczas seansu, to by twardo siedzieli, bo zapłacili za biletyTemplar pisze:a jak tylko światła się zapalą to zapierdalają do wyjścia jakby nagle pożar wybuchł na tej sali.
Koper pisze:Twoja argumentacja dosłownie mnie zmiażdżyła. Geniusz Twojej wypowiedzi otarł się o kultowe wpisy na temat HGW i Goldsmitha.
bladerunner22 pisze:Park Jurajski jest ok ale już piszę czemu wolę Tintina. Dla mnie Dinozaury i wiele innych ostów jak Świątynia Zagłady jest przykładem muzycznej dezynwoltury Johna. Ja za tym nie przepadam .