Pixar music
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Na stronce Disneya jest tylko "Off For A Scroll", tutaj są 4 utworyMarek Łach pisze:Słyszałem już o tym kiedyś, ale nie miałem styczności. W sumie skoro Day & Night można posłuchać za darmo online, to nie ciągnie mnie jakoś szczególnie do rozszerzonego TS3.

Ja to lubię te Cast and Crew, normalnych Iniemamocnych, Ratatuja czy Up już nie słucham.
Re: Pixar music
Ostatnio ukazało się coś takiego
http://itunes.apple.com/us/album/up-rat ... d498300111
http://itunes.apple.com/us/album/up-rat ... d498300111
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
O My Good - w ankiecie prowadzi najnudniejsza muzyka do filmów Pixara
- " Wall-E " to tylko i wyłącznie piosenka Petera Gabriela, nic więcej, całość znudziła mnie podobnie, jak Oscarowy " Up " ze świetnym motywem przewodnim i niczym poza tym.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

A dla mnie UP najlepsze, ktoś powinien wznowić ankietęlis23 pisze:O My Good - w ankiecie prowadzi najnudniejsza muzyka do filmów Pixara- " Wall-E " to tylko i wyłącznie piosenka Petera Gabriela, nic więcej, całość znudziła mnie podobnie, jak Oscarowy " Up " ze świetnym motywem przewodnim i niczym poza tym.

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Amenlis23 pisze:jak Oscarowy " Up " ze świetnym motywem przewodnim i niczym poza tym.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale Wall-E jest zdecydowanie najlepszą muzyką ze stawki, niestety nie najlepiej wydaną. Ale jest barwna, różnorodna, pomysłów w niej cała masa i wszystko jest okraszone mocno odczuwalnymi emocjami, które nie są tutaj tak zachowawcze jak to czasem u Newmana bywa.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Ratatuj zjada na na śniadanie całą tą stawkę
Nie tyle wygrana, co tak ogromna przewaga Wall-e w tej ankiecie, zawsze będzie stanowić dla mnie odwieczną zagadką 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore