THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) JAMES HORNER?
Polecam recenzje:
http://www.rottentomatoes.com/m/spiderman/ - 89%
http://www.rottentomatoes.com/m/spiderman_2/ - 93%
http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbc ... /406300301
""Spider-Man 2" is the best superhero movie since the modern genre was launched with "Superman" (1978)"
http://www.rottentomatoes.com/m/spiderman/ - 89%
http://www.rottentomatoes.com/m/spiderman_2/ - 93%
http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbc ... /406300301
""Spider-Man 2" is the best superhero movie since the modern genre was launched with "Superman" (1978)"
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może w ogóle "Spiderman 2" jest lepszy od "Batman Returns" ? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
polecam kubeł zimnej wody i zapoznanie się jeszcze z paroma adaptacjamiTemplar pisze:Polecam recenzje

- Wojteł
- John Williams
Od Batman i Robin, to na pewno 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Ja tak nie uważam, dla mnie wygląda to tak:Wawrzyniec pisze:Może w ogóle "Spiderman 2" jest lepszy od "Batman Returns" ?
1. Batman
2. Batman Returns
3. Spider-Man
4. Superman
5. The Dark Knight
6. Spider-Man 2
o reszcie nie ma co wspominać

Watchmeny ssąWojtek pisze:Watchmenów widział?

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jedyna ekranizacja komiksowego herosa którą kupuję bez ale to SUPERMAN III, zupełnie nie rozumiem jak można próbować robić poważne kino z facetem w pelerynie w roli głównej 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Śmiejcie się, śmiejcie, ale swego czasu " Spider Man 2 " uznawany był za najlepszy film o super hero
żeby nie było, jedynka jest dosyć słaba, już trójka jest lepsza, poza Venomem
jak dla mnie to wygląda to tak:
" X-MEN "
" Batman Returns "
" Batman Begins "
" Wathmen "
" Hellboy "
" Spider Man 2 "
" The Dark Knight "
" Hellboy 2 "
" X-MEN 2 "
" Iron Man "
nie chce mi się bawić w kolejność
żeby nie było, jedynka jest dosyć słaba, już trójka jest lepsza, poza Venomem
jak dla mnie to wygląda to tak:
" X-MEN "
" Batman Returns "
" Batman Begins "
" Wathmen "
" Hellboy "
" Spider Man 2 "
" The Dark Knight "
" Hellboy 2 "
" X-MEN 2 "
" Iron Man "
nie chce mi się bawić w kolejność

Ostatnio zmieniony czw lut 09, 2012 02:53 am przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Mroczna Noc, to jakaś kobieca superhero?lis23 pisze:" The Dark Night "

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Sam chyba ss... a nie dokończęTemplar pisze:Watchmeny ssąWojtek pisze:Watchmenów widział?![]()

Watchmen rulezzz. Kick-ass też. Do tego Batmany Burtona, Batmany The Animated Series, Hellboy i pierwsi X-Meni. Superman tylko dla muzyki.
Co do Spidermanów Raimiego to kiepścizna. Raimi mógł nakręcić znakomitą adaptację komiksu, ale mu nie pozwolili, więc sam sobie bohatera wymyślił i tak powstał fajowy DarkMan. Wkrótce potem Raimi się skończył.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Kick-Ass" - FUCK YEAH
"Batmany" Burtona - naturalnie. "Batmany" Nolana - o tak, Deshi! Deshi! Basara! Basara! "Watchmen" - slomonuda. "Spidermany" i inne rzeczy od Marvela, cienkie i kiczowate. Podobnie jak "Superman", ale muzykę ma świetną.

Ja jeszcze pamiętam jak byłem na pokazie przedpremierowym pierwszej części w czerwcu 2002 roku, po seansie cała sala biła brawo. Dwójka była jeszcze lepsza, choć w moim osobistym rankingu jedynka jest wyżej ze względu na Dafoe jako Goblina, Goblin i Venom to moi ulubieni przeciwnicy ze Spider-Mana, w trójce właśnie nie podobało mi się to, że za mało czasu poświęcono Venomowi, choć scena w kościele była świetna 
Co do nowej części to mi jakoś Andrew Garfield nie odpowiada, on kompletnie nie przypomina nerda, jakim powinien być Peter Parker, sceny, w których będą go gnębić koledzy będą wyglądać sztucznie. Również Dylan Baker bardziej mi pasował do roli dra Connorsa.

Co do nowej części to mi jakoś Andrew Garfield nie odpowiada, on kompletnie nie przypomina nerda, jakim powinien być Peter Parker, sceny, w których będą go gnębić koledzy będą wyglądać sztucznie. Również Dylan Baker bardziej mi pasował do roli dra Connorsa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A mnie się podoba, że ten Spiderman jest bardziej wyluzowany. Z tego co pamiętam to komiksowy Spiderman lubił rzucać sucharami i tutaj chyba twórcy poszli w tym samym kierunku.
I choć trailer mi się na swój sposób podoba, to trochę jednak dziwnie ten film wygląda. Gdyż jest to niby reboot serii, ale w sumie nie jest to aż tak wielka zmiana jak w przypadku "Batmanów Burtona" i "Batmanów Nolana". Więc sam nie wiem czy aż konieczne było kręcenie tego wszystkiego od nowa, zamiast po prostu dalsze części w trochę bardziej poważne strony pokierować.
I choć trailer mi się na swój sposób podoba, to trochę jednak dziwnie ten film wygląda. Gdyż jest to niby reboot serii, ale w sumie nie jest to aż tak wielka zmiana jak w przypadku "Batmanów Burtona" i "Batmanów Nolana". Więc sam nie wiem czy aż konieczne było kręcenie tego wszystkiego od nowa, zamiast po prostu dalsze części w trochę bardziej poważne strony pokierować.