JOHN CARTER - Michael Giacchino

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kiedyśgrześ
+ W.A. Mozart +

Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino

#301 Post autor: kiedyśgrześ » śr lut 08, 2012 02:14 am

Wszystkim uczestnikom tej części wątku polecam taką starą żółtą książeczkę: Psychologia Konsumenta i Reklamy, autora nie pamiętam, przestaniecie mi działać na nerwy i nie będę się musiał w jęzor co raz przygryzać :mrgreen:
Obrazek

Mefisto

#302 Post autor: Mefisto » śr lut 08, 2012 03:42 am

Templar pisze:To wy macie słabą pamięć, w październiku to poza garstką fanbojów nikt praktycznie nic nie słyszał o Avatarze, był jeden zwiastun, po którym sporo ludzi uznał, że to będzie jakaś kupa w stylu 10.000 BC, były też pokazy 20-minutowego fragmentu, ale też sporo ludzi nie było zachwyconych po nich. Na Filmwebie we wrześniu się śmiali, że na liście najbardziej oczekiwanych filmów jest prawie na samym końcu, zaledwie 1000 oczekujących osób, podczas gdy Księżyc w nowiu miał ponad 10k
żyłeś na innej planecie (pewnie na Marsie :P ) - tyle Ci powiem

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#303 Post autor: Koper » śr lut 08, 2012 08:57 am

Templar pisze:To wy macie słabą pamięć, w październiku to poza garstką fanbojów nikt praktycznie nic nie słyszał o Avatarze, był jeden zwiastun, po którym sporo ludzi uznał, że to będzie jakaś kupa w stylu 10.000 BC, były też pokazy 20-minutowego fragmentu, ale też sporo ludzi nie było zachwyconych po nich. Na Filmwebie we wrześniu się śmiali, że na liście najbardziej oczekiwanych filmów jest prawie na samym końcu, zaledwie 1000 oczekujących osób, podczas gdy Księżyc w nowiu miał ponad 10k
To co piszą dzieci na filmwebie to tak samo wiarygodne jak ekspertyzy Antka M. nt. wypadków lotniczych.
Mystery Man pisze:A to Geonosis już sobie daruj, bo starożytną arenę na piaszczystej planecie ciężko raczej zaprojektować, żeby nie różniła się od tej z Ataku Klonów, a sama scena jest za ważna by z niej rezygnować, zresztą Stanton wiernie odwzorował ją z książki, a że ktoś to zrobił przed nim, to już nie jego problem :wink:
A jednak właśnie JEGO problem, bo to przy jego filmie ludzie powiedzą "ale to już było", "zieeew" i "Stanton, spóźniłeś się jakieś 50 lat z tym filmem". :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#304 Post autor: Mystery » śr lut 08, 2012 10:51 am

bladerunner22 pisze:zieew? :) .
bladerunner22 pisze:muzycznie zieew będzie z przebłyskami :) .
Obrazek

Nie licząc offtopu, to Twoje jedyne komentarze/prowokacje odnośnie tematu w tym wątku, jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Miałem ignorować, ale się nie da. Bladu złego kompozytora sobie wybrałeś pod trolling, nie wiem skąd ta zazdrość i złość, ale twoje ostatnie komentarze spod recek Giacchino przynoszą odwrotny zamiar do zamierzonego, bo każdy, kto je czyta, czuje tylko zażenowanie, a to jak z Mohów przerzuciłeś się na UP to już trolling w czystej postaci, o samej treści nie wspomnieć. Sam nie zaklniesz rzeczywistości, a jedynie się ośmieszysz, jak ma tak być przy każdej nowej jego pracy, to naprawdę daj sobie na wstrzymanie, bo może być tak, że za parę lat spojrzysz na te komentarze i sam się niemile zaskoczysz. Zrób sobie i nam wszystkim przysługę i Johna Cartera nie słuchaj, przecież to będzie ta sama, cokolwiek to znaczy, zamknięta liryka czy zamykające się trąbki i etnika jak w Medalu i Odlocie...

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#305 Post autor: DanielosVK » śr lut 08, 2012 11:04 am

Dodatkowo polana gorzką czekoladą. :mrgreen:
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#306 Post autor: Koper » śr lut 08, 2012 12:10 pm

Spokojny i opanowany zazwyczaj Myster nie wytrzymał :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#307 Post autor: DanielosVK » śr lut 08, 2012 12:19 pm

I jeszcze genialnym gifem zarzucił. :D
Fe.

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#308 Post autor: Mystery » śr lut 08, 2012 12:23 pm

Nie widziałeś wczorajszej wersji, ale na szczęście za noc nieco ochłonąłem :wink:
Dobra wracamy do Cartera, nowy wypasiony klip i ostatni jaki oglądam - z dnia na dzień ten film prezentuje się coraz lepiej.
http://www.filmweb.pl/video/spot/nr+3-27411

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#309 Post autor: Koper » śr lut 08, 2012 12:47 pm

E, jakaś reklama z łor horsami, nie chce mi się czekać na koniec. :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#310 Post autor: Wawrzyniec » śr lut 08, 2012 17:44 pm

Koper pisze:Spokojny i opanowany zazwyczaj Myster nie wytrzymał :D
No, do tej pory jestem w szoku. :) I jeżeli mam być szczery to trochę się boję teraz czegoś złego na temat "Johna Cartera" napisać co by mnie do parteru nie sprowadził, jak to słusznie z Bladu uczynił. :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#311 Post autor: bladerunner22 » śr lut 08, 2012 18:16 pm

Mystery Man pisze:
bladerunner22 pisze:muzycznie zieew będzie z przebłyskami :) .
Mohów przerzuciłeś się na UP to już trolling w czystej postaci, o samej treści nie wspomnieć..
a właśnie miałem napisać, że mój ostatni koment dotyczył MOha te spod UP i Pelhamu to ktoś się podszył :). Nie chce zgadywać kto . Co za problem sprawdzić ? ;).

Edit : Prosze jednocześnie o skasowanie ich.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#312 Post autor: Mystery » śr lut 08, 2012 19:09 pm

Czyli dobrze podejrzewałem, trolling w czystej postaci :) Widać kogoś natchnęły Twoje wcześniejsze posty :wink:

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#313 Post autor: bladerunner22 » śr lut 08, 2012 19:11 pm

Mystery Man pisze:Czyli dobrze podejrzewałem, trolling w czystej postaci :) :
nie podejrzewałeś dobrze, bo podejrzewałeś o to mnie :P .
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#314 Post autor: Mystery » śr lut 08, 2012 19:18 pm

bladerunner22 pisze:
Mystery Man pisze:Czyli dobrze podejrzewałem, trolling w czystej postaci :) :
nie podejrzewałeś dobrze, bo podejrzewałeś o to mnie :P .
Muszę przyznać, że ktoś wzorowo się pod Ciebie podszył i nie tylko ja się nabrałem, bo ten obecny koment Pawła spod Pelhama z kilometra wali podszyciem :)

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#315 Post autor: DanielosVK » śr lut 08, 2012 19:22 pm

Akurat ten komentarz jest wg mnie też wiarygodny i nawet nie podejrzewam, że ktoś się podszył, a po prostu Paweł zripostował blada (jak myślał).
Fe.

ODPOWIEDZ