JOHN CARTER - Michael Giacchino
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
Wszystkim uczestnikom tej części wątku polecam taką starą żółtą książeczkę: Psychologia Konsumenta i Reklamy, autora nie pamiętam, przestaniecie mi działać na nerwy i nie będę się musiał w jęzor co raz przygryzać 

żyłeś na innej planecie (pewnie na MarsieTemplar pisze:To wy macie słabą pamięć, w październiku to poza garstką fanbojów nikt praktycznie nic nie słyszał o Avatarze, był jeden zwiastun, po którym sporo ludzi uznał, że to będzie jakaś kupa w stylu 10.000 BC, były też pokazy 20-minutowego fragmentu, ale też sporo ludzi nie było zachwyconych po nich. Na Filmwebie we wrześniu się śmiali, że na liście najbardziej oczekiwanych filmów jest prawie na samym końcu, zaledwie 1000 oczekujących osób, podczas gdy Księżyc w nowiu miał ponad 10k

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To co piszą dzieci na filmwebie to tak samo wiarygodne jak ekspertyzy Antka M. nt. wypadków lotniczych.Templar pisze:To wy macie słabą pamięć, w październiku to poza garstką fanbojów nikt praktycznie nic nie słyszał o Avatarze, był jeden zwiastun, po którym sporo ludzi uznał, że to będzie jakaś kupa w stylu 10.000 BC, były też pokazy 20-minutowego fragmentu, ale też sporo ludzi nie było zachwyconych po nich. Na Filmwebie we wrześniu się śmiali, że na liście najbardziej oczekiwanych filmów jest prawie na samym końcu, zaledwie 1000 oczekujących osób, podczas gdy Księżyc w nowiu miał ponad 10k
A jednak właśnie JEGO problem, bo to przy jego filmie ludzie powiedzą "ale to już było", "zieeew" i "Stanton, spóźniłeś się jakieś 50 lat z tym filmem".Mystery Man pisze:A to Geonosis już sobie daruj, bo starożytną arenę na piaszczystej planecie ciężko raczej zaprojektować, żeby nie różniła się od tej z Ataku Klonów, a sama scena jest za ważna by z niej rezygnować, zresztą Stanton wiernie odwzorował ją z książki, a że ktoś to zrobił przed nim, to już nie jego problem

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
bladerunner22 pisze:zieew?.
bladerunner22 pisze:muzycznie zieew będzie z przebłyskami.

Nie licząc offtopu, to Twoje jedyne komentarze/prowokacje odnośnie tematu w tym wątku, jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Miałem ignorować, ale się nie da. Bladu złego kompozytora sobie wybrałeś pod trolling, nie wiem skąd ta zazdrość i złość, ale twoje ostatnie komentarze spod recek Giacchino przynoszą odwrotny zamiar do zamierzonego, bo każdy, kto je czyta, czuje tylko zażenowanie, a to jak z Mohów przerzuciłeś się na UP to już trolling w czystej postaci, o samej treści nie wspomnieć. Sam nie zaklniesz rzeczywistości, a jedynie się ośmieszysz, jak ma tak być przy każdej nowej jego pracy, to naprawdę daj sobie na wstrzymanie, bo może być tak, że za parę lat spojrzysz na te komentarze i sam się niemile zaskoczysz. Zrób sobie i nam wszystkim przysługę i Johna Cartera nie słuchaj, przecież to będzie ta sama, cokolwiek to znaczy, zamknięta liryka czy zamykające się trąbki i etnika jak w Medalu i Odlocie...
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dodatkowo polana gorzką czekoladą. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Spokojny i opanowany zazwyczaj Myster nie wytrzymał 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
I jeszcze genialnym gifem zarzucił. 

Fe.
Nie widziałeś wczorajszej wersji, ale na szczęście za noc nieco ochłonąłem
Dobra wracamy do Cartera, nowy wypasiony klip i ostatni jaki oglądam - z dnia na dzień ten film prezentuje się coraz lepiej.
http://www.filmweb.pl/video/spot/nr+3-27411

Dobra wracamy do Cartera, nowy wypasiony klip i ostatni jaki oglądam - z dnia na dzień ten film prezentuje się coraz lepiej.
http://www.filmweb.pl/video/spot/nr+3-27411
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
E, jakaś reklama z łor horsami, nie chce mi się czekać na koniec. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No, do tej pory jestem w szoku.Koper pisze:Spokojny i opanowany zazwyczaj Myster nie wytrzymał

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
a właśnie miałem napisać, że mój ostatni koment dotyczył MOha te spod UP i Pelhamu to ktoś się podszyłMystery Man pisze:Mohów przerzuciłeś się na UP to już trolling w czystej postaci, o samej treści nie wspomnieć..bladerunner22 pisze:muzycznie zieew będzie z przebłyskami.

Edit : Prosze jednocześnie o skasowanie ich.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Czyli dobrze podejrzewałem, trolling w czystej postaci
Widać kogoś natchnęły Twoje wcześniejsze posty 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
nie podejrzewałeś dobrze, bo podejrzewałeś o to mnieMystery Man pisze:Czyli dobrze podejrzewałem, trolling w czystej postaci:

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Muszę przyznać, że ktoś wzorowo się pod Ciebie podszył i nie tylko ja się nabrałem, bo ten obecny koment Pawła spod Pelhama z kilometra wali podszyciembladerunner22 pisze:nie podejrzewałeś dobrze, bo podejrzewałeś o to mnieMystery Man pisze:Czyli dobrze podejrzewałem, trolling w czystej postaci:
.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Akurat ten komentarz jest wg mnie też wiarygodny i nawet nie podejrzewam, że ktoś się podszył, a po prostu Paweł zripostował blada (jak myślał).
Fe.