Oscary.....H.Zimmer:-(
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Oscary.....H.Zimmer:-(
myślę, że może coś chłopak zarapuje o koniu na wojnie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
nie ma to jak.. AFROAMERYKANIN na tle białego muru
w ogóle to kiepski raper, Hansu mógł się postarać o większe nazwisko.

#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Adam pisze:nie ma to jak.. AFROAMERYKANIN na tle białego muruw ogóle to kiepski raper, Hansu mógł się postarać o większe nazwisko.
fakt złamanych 50 groszy wart nie jest

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Większe nazwiska nie chciałyby się w jakieś głupie Oscary bawić. Zresztą panowie znają się już z Despicable Me, a raper to w branży dość uznany, sprawdziłem i ma na koncie 3 Grammy, choć przekładając na język filmowy, zawsze był na drugim planie, jako solo praktycznie nie istniał, zawsze w jakichś grupach czy z innymi, a od wielu lat to głównie producent i jako taki to już spore nazwisko.Adam pisze:w ogóle to kiepski raper, Hansu mógł się postarać o większe nazwisko.
http://www.youtube.com/watch?v=RaCodgL9cvk

o to mi własnie chodziło, nie miał sukcesów to się łaskawie przerzucił na producenta, choć nie powiem dzięki tej decyzji np. Mariah co nieco zyskała w płytoteceMystery Man pisze:zawsze był na drugim planie, jako solo praktycznie nie istniał, zawsze w jakichś grupach czy z innymi, a od wielu lat to głównie producent i jako taki to już spore nazwisko.

#FUCKVINYL