Zależy w jakiej aranżacji, ale ma coś z tego epickiego romantyzmu Barry'ego, zresztą po tym jak w zadebiutował w sieci na jwfan też to zauważono. Szkoda, że John Carter Theme i Dejah Theme najprawdopodobniej na soundtracku nie uświadczymytemat Cartera brzmi mi trochę Barry'owsko, co Ty na to Myster?
JOHN CARTER - Michael Giacchino
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
-
hp_gof
To jest tak nieprzewidywalna kategoria, że może sobie mierzyć (chyba we wzwodzie)
Wyskoczy Ci taki Artysta nieznany pod koniec roku, zgarnie wszystko i se możesz przewidywać. [Choć paradoksalnie (
) po cichu marzę, żeby Williams mu sprzątnął sprzed nosa tę najważniejszą statuetkę. Nie lubię jak przychodzi nieznany kompozytor i z pierwszą nominacją zgarnia nagrodę, a później albo tworzy chłam, albo słuch po nim ginie...]
PS. Ale zajebisty montaż!
PS. Ale zajebisty montaż!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
-
Templar
Fajny plakat, już nie mogę się doczekać filmu i soundtracku, najbardziej oczekiwany przeze mnie tytuł (wraz z Hobbitem) w tym roku, jeszcze tylko 33 dni do premiery 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naprawdę tak jest? Gdyż użyłeś do tego emotikonkę, która niby ma sugerować, że sobie jaja robisz?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Ja tej emotikonki używam w prawie każdym poście, przy wszystkim co mnie bawiWawrzyniec pisze:Naprawdę tak jest? Gdyż użyłeś do tego emotikonkę, która niby ma sugerować, że sobie jaja robisz?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale lipna zapowiedź. A ten John Carter to jakiś terminator, skoro w pojedynkę rozwala olbrzymie, zmutowane niedźwiedzie polarne.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Templar
Kilka milionów $ poszło na wyemitowanie tej krótkiej reklamy 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tak jakby Transformersy reklamowali, tylko na Marsie.
Fe.
-
Templar
To Super Bowl, ponad 100 milionów Amerykanów przed TV, także jaką ty byś tam reklamę dał?DanielosVK pisze:Tak jakby Transformersy reklamowali, tylko na Marsie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najważniejsze i te najdroższe filmy i ogólnie wszystko co najdroższe pcha się o czas antenowy podczas Super Bowl. Nie dziwię się, że Disney władował tam "Johna Cartera", który MUSI zarobić dużo pieniędzy. Chociaż nie ukrywam, że trochę Danielos ma racji, że John Carter trochę zbyt łatwo sobie radzi na tej arenie w Geonosis.
#WinaHansa #IStandByDaenerys