Geniusz, który może zostanie odpowiednio doceniony za lat paręDanielosVK pisze:Tintin na liście najlepszych score'ów do animacji wszech czasów? Bicz, pliz.

Geniusz, który może zostanie odpowiednio doceniony za lat paręDanielosVK pisze:Tintin na liście najlepszych score'ów do animacji wszech czasów? Bicz, pliz.
tak samo było z Zemstą Sithów : Marek niezadowolony , Paweł Stroiński też, Sebastian Wojdyło. Przecież ten score to już klasyka, trudno okiełznać mój podziw dla tej suity 8 minutowej z początkuDanielosVK pisze:Twoje gusta i tok myślenia są wyjątkowo ekscentryczne, więc nimi bym się nie kierował.
Paweł Stroiński pisze:
A Shrek Forever After to też niedoceniany geniusz? .
Paweł Stroiński pisze:Tak, tak..
Bladu odstawił psychotropy i nastąpił nawrót choroby...?bladerunner22 pisze:Geniusz, który może zostanie odpowiednio doceniony za lat paręDanielosVK pisze:Tintin na liście najlepszych score'ów do animacji wszech czasów? Bicz, pliz..Williams idealnie się wbił w moje gusta i tok rozumowania, i myślenia o muzyce filmowej
.
Nie o tym Williamsie wreszcie mowa , Koprze a a Tobie nadal źle, ehKoper pisze:Bladu odstawił psychotropy i nastąpił nawrót choroby...?bladerunner22 pisze:Geniusz, który może zostanie odpowiednio doceniony za lat paręDanielosVK pisze:Tintin na liście najlepszych score'ów do animacji wszech czasów? Bicz, pliz..Williams idealnie się wbił w moje gusta i tok rozumowania, i myślenia o muzyce filmowej
.
Paweł Stroiński pisze:A, i oczywiście Joe Hisaishi.
nie bardzo wiem, który o Williamsie czy Hisaishim ?Wawrzyniec pisze:Bladu usuń ten post, gdyż wiem, że nie napisałeś go na poważnie, ale po to aby prowokować. I po co ma się zbędna dyskusja wywiązywać.