qrwa pierwsze rambo na vhs to było coś.. do dziś te ciary czuję jak pół bloku schodziło na seans po szkole
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (LISTOPAD 2012) / NEWSY
ah ta dzisiejsza młodzież 
qrwa pierwsze rambo na vhs to było coś.. do dziś te ciary czuję jak pół bloku schodziło na seans po szkole
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Heh, dzisiejsza młodzież. Ja nie wiem, co moi mniej grzeczni koledzy oglądali w tym czasie
Ja się wychowywałem niemal klasycznie
W liceum to potrafiłem w wakacje oglądać do 6 filmów Bergmana dziennie pod rząd
I to mnie nawet odprężało
Przy zachowaniu pełnej powagi i przy pełnym zrozumieniu tematu! 
-
Templar
O tak, pamiętam jak rodzice kupili magnetowid, i co tydzień nowe filmy z pobliskiej wypożyczalni, kupowało się też puste kasety i najlepsze filmy przegrywałoAdam pisze:ah ta dzisiejsza młodzież
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Teraz to nawet czystego VHSa nie kupisz, bo ACTA już w ramach prewencji zatroszczy się o opróżnienie sklepów z materiałów potencjalnie służących nielegalnemu powielaniu treści.Templar pisze:Adam pisze: O tak, pamiętam jak rodzice kupili magnetowid, i co tydzień nowe filmy z pobliskiej wypożyczalni, kupowało się też puste kasety i najlepsze filmy przegrywało

-
Templar
Ale on staro wygląda, Tom Cruise 6 lat starszy, a patrząc na jego wygląd to mógłby być synem Craiga.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale żulowa mina na pierwszym zdjęciu. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
nie staro tylko słońce na gębę mu świeci, zresztą co porównujesz go do Tomcia który pół zycia spędził w Brazylii u słynnego doktora na poprawach urody a drugie pół na kupowanie kremów po 1000$ tygodniowo 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Co nie zmienia faktu, że wygląda staroAdam pisze:nie staro tylko słońce na gębę mu świeci, zresztą co porównujesz go do Tomcia który pół zycia spędził w Brazylii u słynnego doktora na poprawach urody a drugie pół na kupowanie kremów po 1000$ tygodniowo

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobre zdjęcia, a Bond wygląda właśnie tak jak powinien wyglądać. To jest w końcu twardziel, już tyle tyłków skopał, że musi to być po nim widoczne. Liczę na twardego badassowego Bonda.
Mam nadzieję, że Newman zapoda dobrze motyw Bonda na gitarę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
Może M mu tak obiła mordę? Judi Dench badass 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na banjo, na banjo.
Fe.
-
Templar
No jak już po 2 misjach tak wygląda, a tak w sumie to nawet jednej, bo CR i QoS są powiązane to coś kiepsko z nimWawrzyniec pisze:Dobre zdjęcia, a Bond wygląda właśnie tak jak powinien wyglądać. To jest w końcu twardziel, już tyle tyłków skopał, że musi to być po nim widoczne.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Danielos. Cicho.
A w ogóle jak Newman to na roztrojonym banjo. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
poza tym chamsko wybrałeś zdjęcia najgorsze 
tu jest cała sesja kilkadziesiąt dużych fot - http://www.mi6-hq.com/sections/gallery/ ... 3&id=03076
i nie zapominaj że to foty z DZIŚ i Craig w samym garniaku biega, a pewnie w Londynie mrozy mają podobne co u nas a już na pewnoe nie ma tam 15 st ciepła.
tu jest cała sesja kilkadziesiąt dużych fot - http://www.mi6-hq.com/sections/gallery/ ... 3&id=03076
i nie zapominaj że to foty z DZIŚ i Craig w samym garniaku biega, a pewnie w Londynie mrozy mają podobne co u nas a już na pewnoe nie ma tam 15 st ciepła.
Ostatnio zmieniony pt lut 03, 2012 22:18 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE