JOHN CARTER - Michael Giacchino
Re: JOHN CARTER - Michael Giacchino
Limitowany CD-R? Koń by się uśmiał...Adam pisze:cd-r'a?przeciez to disney
Ale tak poważnie to wątpię, aby to był CD-R - na angielskim amazonie piszą, że "import z USA". To co? Nie mają nagrywarek w Anglii???
zobaczymy, ja po disneyu się wszystkiego spodziewam.
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
bojowy?Althazan pisze:Limitowany CD-R? Koń by się uśmiał...Adam pisze:cd-r'a?przeciez to disney
ale news faktycznie żenujący
posłuchałem wreszcie tych klipów. no jest moc, nie powiem, zdeczka mnie zatkało
temat Cartera brzmi mi trochę Barry'owsko, co Ty na to Myster?
a co do limitu - zauważcie że disney od dłuższego czasu wszystkie dvd i blu wydaje w tej formie - w małym nakładzie do wyczerpania zapasów, nie podając ile sztuk. inna opcja - żeby mniejsze tantiemy płacić za ten olbrzymi chór to mogą np zrobić tylko 5 czy 10 tys sztuk cd. albo będzie jak z Last Airbenderem gdzie znikło po miesiącu. lepiej brać odkopa póki będzie
temat Cartera brzmi mi trochę Barry'owsko, co Ty na to Myster?
a co do limitu - zauważcie że disney od dłuższego czasu wszystkie dvd i blu wydaje w tej formie - w małym nakładzie do wyczerpania zapasów, nie podając ile sztuk. inna opcja - żeby mniejsze tantiemy płacić za ten olbrzymi chór to mogą np zrobić tylko 5 czy 10 tys sztuk cd. albo będzie jak z Last Airbenderem gdzie znikło po miesiącu. lepiej brać odkopa póki będzie
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Ale to przepraszam bardzo, ten limit dotyczy tylko USA czy całego świata?
problem w tym że nikt nie wie co to oznacza, bo ten dopisek [Limited Edition] pojawił się wczoraj bez wyjaśnienia jego sensu 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Definicja amazona:
Limited Edition
Like collector's edition and special edition CDs, limited editions tend to be available in limited quantities and often include items such as bonus tracks, video footage, and extensive liner notes.
Na brytyjskim amazonie nie mają swojego europejskiego nakładu, tylko import.
Import
Imports are CDs that are not produced or distributed domestically but have to be purchased from a foreign source or label distributor.
Limited Edition
Like collector's edition and special edition CDs, limited editions tend to be available in limited quantities and often include items such as bonus tracks, video footage, and extensive liner notes.
Na brytyjskim amazonie nie mają swojego europejskiego nakładu, tylko import.
Import
Imports are CDs that are not produced or distributed domestically but have to be purchased from a foreign source or label distributor.
ja znam ich definicje
tylko pytanie czy to dopisek od amazona czy amazon dostał od disneya info żeby to dopisać po czasie - a jesli tak - to to duzo zmienia i te definicje można sobie włożyć 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
A chcesz to kupić? Bo ja na razie nie
Więc się nie przejmuję
A niech zrobią i 15 wersji, luuuuz
A niech zrobią i 15 wersji, luuuuz
po klipach łykam od razu
nie mam żadnego gjaczina bo wszystkie sprzedałem a incredibles nikt nie chce kupic 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
To kup w dniu premiery, albo złóż pre-order i też nie będzie czym się przejmować 
By the way, jakie były motywy Twej kompletnej wyprzedaży dobytku? Bo nigdy ich nie poznałem
By the way, jakie były motywy Twej kompletnej wyprzedaży dobytku? Bo nigdy ich nie poznałem
a kto powiedział że kompletnej?
zostawiłem 240 płyt. pozbyłem się 300, a co zostało ponadto, to w spisie jest.
NO CD = NO SALE